היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרימה לכמה דק׳ עם טפיחות על הגב אם אין אז רק אם הוא נראה חסר נוחות לאחר האוכל וזה מונע ממנו לשחק/ להרדם אני מתעקשת ובד״כ יוצא גרעעעעעעעעעפס
אני הקפדתי ממש בחצי שנה הראשונה . אחרי כל הנקה הרמתי לגרעפס וחיכיתי 5-10 דקות לגרעפס . אחכ זה ירד לדקה 2 ואז בכלל לא
האמת שעד היום אני מקפידה
אבל זה לא לוקח יותר מדקה-שתיים
גם הפועל בניין הזה אלוף בגרעפסים
אם הוא יונק לא חייבים להוציא גראפס חכי דקה שתיים לא יוצא אז יאללה לישון -בלילה בכלל לא הייתי מחכה ישר למיטה כי הוא היה גם ככה נרדם תוך כדי
הקפדתי מאוד בחצי שנה הראשונה עכשיו אני מרימה לכמה דקות ואם לא עושה מניחה לא מחזיקה הרבה זמן איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
הקפדתי עד הרגע שהוא התחילה להחזיק לבד את הבקבוק... אח"כ היא הסתדרה מצויין גם בלי זה
אני היום כבר לא מקפידה... הוא עושה לבד אם יש לו :)
תאמת שאני כן מקפידה חוץ מבלילה
אני בדרך כלל הייתי מקפידה, בלילה הייתי עושה קצת הנחות אבל לפעמים זה לא היה הכי משתלם כי היא הייתה פולטת המון (במיוחד אם הלכה לישון ללא גרעפס)