מיכלי24 - ערב מקסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק נכנסתי כדי לברר מה העניינים אצל הענקית המקסימה
    אני רואה שאת לא פעילה כל כל במשך היום...

איך עבר עלייך היום? טיילת במזג האוויר האביבי?
    אגמי למדה משהו חדש היום?
    התחלתם כבר טעימות ואוכל טחון?
    מה את עושה בחייך (למעט להיות אמא ואישה למופת)?

שיהיה ערב מקסים ושתזכי לישון את שנת היופי שלך...

הגמדית החייכנית
2 תגובות
עמוד 1
  • איזו מהממת את
    אני לא הכי פעילה כי אגם גדלה וצריכה הרבה תצומת לב..לפני כמה חודשים היתי מאוד פעילה שהיא היתה קטנה וישנה רוב היום...

עבר עלינו יום נהדר ,טיילנו ואחר כך חברתי באה עם התינוקת החדשה שלה והיה כיף כיף(ראי תמונוצ בפייס)
    התחלנו טעימות מזמן אבל אגם עושה פוזות ,אוכלת כמה כפיות שחצי מוציאה החוצה ובוכה לבקבוק,יש לך אולי טיפים??
    בנוסף אגם למדה להתהפך מהגב לבטן וזוחלת אחורה ומחוגה במקום;)
    אני עבדתי בתור אשת מכירות ויחסי ציבור בקשרי לקוחות כללית וכרגע עם אגמי בבית כי עוד מעט נכנס בע״ה לבייתנו החדש בעיר חדשה וחבל להכניס את אגם ולהוציא לגן חדש.לכן שנעבור בע״ה נחזור לעבוד
    ובמה את עוסקת??
    שיהיה אחלה יום ממי שלי

• בוקר טוב מיכלי המקסימה!!!
    כיף לשמוע שאת מנצלת את התקופה הזו בטיולים בשמש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה