ליאורה המתוקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואלה לא יודעת אם תכנסי לכאן
    בטח את עם הבנות,מאכילה,מרדימה ובקיצר אולי עוד שניה קורסת(?)
    או שאולי את יושבת עכשיו על כוס הנס,רגל על רגל ויושבת על הכורסא הגדולה אחרי שניקת את הבית ונושמת נשימה עמוקה
    או שבכלל שקעת הרגע בחלומות אל תוך הלילה הארוך.
    בכל מקרה לא שכחתי אותך,אני כל הזמן חושבת עליך,כבר משתוקקת לשלוח לך המשלוח,מקווה שהוא יהיה לשביעות רצונך.
    יש לך כבר שמץ מי אני? תזרקי ניחושים שים שים שים...

אוהבת

11 תגובות
עמוד 1
  • פיצה;)הקפצהה
  • בוקר טוב מאמוש מה נשמע?
    טוב אז בזמן שכתבת את ההודעה אתמול כבר היתי במיטה
    ושקעתי בעולם החלומות
    מה שתשלחי לנו אנחנו נאהב כי היופי במשחק זה ההתייחסות ובזה את מפנקת אותי המון
    תאמת שיש לי כמה בנות שאני חושדת בהן אבל בטוחה אני לא
    מאמי יום טוב
    אוהבת מאוד

• במי את חושדת??;)
    רמז: אני יחסית צעירה..;)
  • טוב אז אני אגיד מה אני חושבת
    או נופר או מיכל של אגם

• יש מצב שכן..ויש מצב שלא;)
    למה את חושבת ככה??איך הגעת למסקנות האלה?תפרטיייי
  • טוב אז ככה בהודעה הראשונה שפתחת כתבת שאת שמחה שזו אני אז איפשהו היתה לי הרגשה
    שזו מישהי שמכירה אותי קצת זאת אומרת שהיא חברה שלי בפייס אמנם רוב הבנות פה חברות שלי בפייס אבל יש קצת שגם לא
    אחר כך אמרת שזו פעם ראשונה שלך במשחק לא היתי בטוחה מי מכל הבנות זו פעם הראשונה אבל אני יודעת על כמה שהן בודאות משחקות השנה לא בפעם הראשונה אז עשיתי לי רשימה של כמה בנות פוטנציאליות וכאלה שהרגיש לי שיכול להיות שאלו הן
    ואז אמרת שאין לך ילדים בגיל של אלין שלי אז למיכל יש את אגם והיא לא בגיל של אלין הרבה יותר קטנה
    ולנופר יש את רז למרות שהיא בת שנתיים זה עדיין לא בגיל של אלין
    אמרת שאת צעירה אז אני יודעת שמיכל היא ילדונת

• מקפיצה צה צה

• חחחחחחחח ליאורה זאת לא אני,
    הייתי מוכנה לגמד אותך בכיף גדול

• גם לא אני
    והיתי מאוד שמחה לגמדך ולפנקך בכל עת אבל אולי בשנה הבאה וגם אני לא כזאת ילדה..בת 25 תכף חחח
    אגב ראיתי שמחר את מגיעה למפגש ,איך הגיוני??את לא עובדת בגן??

• ליאורה, נראה לי שכחת כמה בנות על הדרך

• טוב אז נופר ומיכל ניפצתן לי אשליה יכלתן לתת לי לחלום קצת
    ונו אל תעלבו נתתי לכן מחמאה בכל מה שקשור לגיל
    וגלי אני חושבת שבאיזה משהו שאחת הגמדות רשמה היתה לי הרגשה שזו את אז ירדת מהרשימה
    אבל אני אשמח מאוד אם זו תהיה את או כל אחת אחרת
    טוב אולי אתחיל לעשות רשימות חדשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה