היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה אף אחד לא אמר לי שעיסוי פירנאום זה &^%קינג כואב??!! בעלול עשה לי אתמול וזה ממש כאב ובכיתי כמו ילדה קטנה.. ואז הוא אמר משפט שרק עוד יותר ערער את הביטחון שלי "אז איך תלדי???" ואמר שאם אני מתמוטטת מכל דבר קטן זה ימוטט גם אותו כי הוא זקוק גם לכוחות שלי. אמר שאני חייבת למצוא את הכוחות שבי ולהוציא אותם. אוף..מרגישה כזאת לוזרית
10 תגובות
עמוד 1
לאף אחת לא אכפת???
הלווווווו הורמונלייייייי להירגע!!!!!!!!!!!!!! ברור שאכפת
העיסוי הזה הוא אחד הדברים היותר מגעילים שיש.אעשיתי פעם אחת והבנתי שזה לא בשבילי... את תראי שבלידה את תהיי מישהי אחרת...ויש שם את המלווה/ים שלך שיעזרו ואת המיילדת.ואת התינוק עצמו שרק רוצה לצאת, והוא אכן יצא בסוף אז אין מה לדאוג.
אם לא נעים לך העיסוי אז אל תעשי אותו הגוף יודע ללדת גם בלי זה. אני דווקא נהניתי מהעיסוי (זה היה סוג של משחק מקדים)
לא צריך להכאיב בעיסוי, לאט לאט. בהתחלה בעדינות, ואז כעבור כמה ימים קצת יותר חזק. ותני לבעלך סטירה מצלצלת, הוא אמור לחזק אותך!!! מנסיון, בלידה את הופכת להיות נינג'ה!!! מישהי אחרת לחלוטין!
אז אל תעשי!!!
ותלדי כמו גדולה. זה לא קשור בכלל.
המציאו את העיסוי בשביל -לנסות- למנוע חתך יזום. הצורך בלתך יזום\קרעים זה תלוי בפלסטיקה של העור שזה המון גנטי. זה לא שעושים עיסוי בשביל שתוכלי ללדת. העיסוי לא מדמה לידה ובעיסוי גם לא ניתן להכריח את הגוף להגיע למצב שהוא מגיע בו ללידה. לגבי סף הכאבים יש לך אפידורל, ואת כל הסמים שהמח מפריש בין הצירים. וחוץ מזה אם העיסוי כואב אז מישהו לא עושה אותו טוב
אני לא עשיתי אז אין לי מושג לגבי הכאב.. אם זה לא נעים לך אל תעשי
אני גם חושבת שאם זה כל כך לא נעים לך- אז אל תעשי
אני מכירה הרבה בנות שלא עשו כלום וילדו ללא חתכים
ולהפך- בנות שעשו ועדיין היו לה קצת קרעים..
העיקר שתרגישי בנוח
גם אני לא עשיתי וגם עכשיו אחרי שאך שתיארת את זה אני גם לא יעשה
עשיתי גם כאב גם בהתחלה ואחכ פחות לא היקפדתי ולמרות זאת ילחדתי ועוד בלי אפידורל גם אני אמרתי מה עכשיו כואב איך אלד וילדתי גם את יכולה יהיה בסדר ותקראי כל מה שכתבו לך יהיה בסדר