מחשבות של גמדות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתי חשבות בראשי :

אחת - המנהלות החמודות שלנו הרי יודעות מי נגד מי במשחק זה בטח מה זה משעשיע אותן

והמחשבה השניה - מתתייייי זה כבר נגגגמררר?! כמעט חשפתי את עצמי איזה 54768 פעמים, נמאס לי לבדוק באיזה כב349)&!+\$|,!מט שם משתמש אני נמצאת כדי לא להתפדח... אני מפתחת פרנויה יחד עם חרדה ואובססיה(כלשהי)! זה לא כזה פשוט מסתאאאבר

אבל בסופו של דבר אני נהנית מזה, כמה שלא יתלונן

זהו, שפכתי
10 תגובות
עמוד 1
  • קחי טיפ ממני, אני יצאתי מהיוזר שלי ומכניסה כל פעם שרושמת הודעה את הססמא והשם משתמש הרלוונטי לאותו פוסט:)

• מתחברת לפרנויה חחחחחחחח

• כן, לא קל בכלל

• אני פשוט משתמשת בשני דפדפנים שונים
  • רעיון טובבבב
    שני דפדפנים...
    מעניין אם האייפון יהיה ידידותי

• גם אני עושה את זה. אני רושמת יוזר רק כשאני כותבת הודעה.
  • גם אני ועדיין איכשהו אלוהים יודע איך הפלאפון שלי החלײַט להקפיץ את היוזר הלא נכון

ולתהייתך אני יודעת חצי מהבנות ונטלי חצי מהבנות אז גם לי יש בות מסויימות מסקרנות - כמוך חחחחחח

• אכן מאתגר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה