זה באמת אמור לכאוב כל כך??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בשבוע 18+ 3 ויש לי כאבים באזור האגן, כן אני מבינה שהוא מתרחב אבל כמה זמן זה נמשך וזה קורה רק בלילה שאני הולכת לישון אבל הכאבים לא נותנים לי מנוח כואב עד כדי כך שזה שורף:( צריך לבדוק את זה או שזה נורמאלי?... זה פשןט הריון ראשון וכל שינויי הגוף האלה מלחיצים משהו:/

Liri27
2 תגובות
עמוד 1
  • היי

לפעמים זה בגלל שלא הולכים לשירותים הרבה זמן במיוחד בלילה. השאלה האם אצלך זה כך? אם לא אולי עדיף לבדוק.
  • לי היו כאבים נוראים באגן ובגב תחתון שהתחילו משבוע 12 והתגברו נידי שבוע עד שבשבוע 22 כבר לא יכלתי לקום מהמיטה או ללכת לשירותים
    כמובן העבודה שעבדתי בה לא תרמה כי כל היום התכופפתי והרמתי והחזקת והורדתי וניקיתי וחיתלתי .

אני הייתי מרגישה כמו משהו חד שנמצא לי בגוף ופשוט דוקר אותי חזק בכל שינוי תנוחה או תנועה .
    הייצי מגיעה למיון מרוב בכי של כאב
    הייתי גם דיקור ושיאצו לדעתי השיאצו עזר וגם מנויה מוחלטת ( רופא תעסוקתי נתן לי מחלה של חודשיים)

בהריון הזה התחילו לי כאבים ומיד רצתי לעשות שיאצו וברוך ה' לא אוסיף

אז לכי לאורתופד אם צריך שיבדוק
    ולדעתי אם זה מחריף - תנסי שיאצו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה