שרשור פנינים מיוחד... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שבת טראומתית במיוחד אצל חמי וחמותי, אני מתכבדת לפתוח בזאת את
    שרשור הפנינים הראשון של החמים והחמיות

12 תגובות
עמוד 1
  • "איך אני מחכה שתהיה לך ילדה לעשות לה עגילים״ מדהים הא?
  • ״אני מחכה לבת שלך יותר ממך, תהי בטוחה״

• "למה היא בוכה מה עשיתם לה"

• וואו! אין להן גבול....
    מיטל גם שלי אמרה לי "מה עשיתם לה" כשהיא בכתה..

אני מזה צינית איתם מאז, כל דבר מפגר שהיא שואלת אני עונה בציניות..
    השבת עופרי אכלה ב7 וחצי, ב10 וחצי חמי עדיין לא הגיע מהבית כנסת וידעתי שנאכל לא לפני 11 ועופרי כבר הייתה רעבה.. אז אמרתי לבעלי שייתן לה מעדן לבנתיים.
    אז חמותי רואה את בעלי מוציא את המעדן אז היא אומרת "מה, אתה נותן לה? לא...מה פתאום אל תתן לה עכשיו" אז התעצבנתי יצאתי מהחדר ואמרתי: "אני אמרתי לו לתת לה"
    "אההה באמת? את אמרת??" "כן!!! היא רעבה ואני לא ארעיב אותה כדי שתאכל איתנו"

• בנות, עזבו. אני לוקחת ובגדול!!!

יש לי וותק של מעל 11 שנה איתם אפילו לא יודעת ממה להתחיל!!!

אחרי ההפלה עכשיו, חזרתי הביתה כולי מרוסקת וכואבת ויומיים אחרי ההפלה, חמותי מחליטה לשאול לשלומי ומרימה פון אלי: אז מה נישמע? איך מרגישה? חרא? אה לא חרא.....? טוב שמעי, כנראה שאת לא תהיה אימא לבנות

• אהיה היא באמת מיודת!!! טיפשה וכל מה שבא לי להגיד אחרי שאני קוראת מה שהיא אמרה לך זה בלי עין הרע חמסה שום בצל עליה
  • כשילדתי את עידו, אחרי שבוע (כשהייתי עם עידו כבר ל-ב-ד בבית אחרי שאמא שלי חזרה הביתה ובעלי חזר לעבודה) חמי הגיע בהפתעה ואמר:
    "הבית לא נקי, את לא רואה את האבק על המזנון? את צריכה לנקות אותו"
    (יא חתיכת סתום, נראה אותך מנקה בית שבוע אחרי לידה)
  • לצערי אצלנו
    זו לא החמה, זו סבתא (סבתאשלי)
    היא מבסוטית שהילד אצלה בבקרים
    מנגנת לי על זה

"אתה הילד שלי ורק שלי"
    "מה לעשות נהוראי, ההורים שלך עדיין לא התבגרו"
    "הם ילדים בעצמם"
    "ככה מדברים ילדים, לא הורים"

• שירה

• גדוללל חחחחחח
    אצלנו כל פעם שהבת שלי בכתה " מה יש לה למה היא בוכה?" תשאלי אותה היא בטי תגיד לך.
    כאילו תמיד אני אבין למה ומדוע אהיא בוכה.

" כל הנקה מורידים אלף קלוריות" כן? אז מענין למה אני לא אנורקסית עכשיו.
    "תשתי שיבה ( העשבים האלה בתה) ותראי איך ישר נעלמים לך כל הבחילות וההקאות" כן? יאללה איזה כייף אין יותר אינפוזיות חבל שלא מפרסמים ששיבה מפסיקה את כל הבחילות בהריון.

יש עוד מלא.. שאזכר ארשום.
    שרשור אש! חחחחח
  • מיטל היא צודקת
    זה מפתח את הריאות

• אפשר להוסיף?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה