אני לא בסדר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בנות, אני מנסה להבין אם אני לא בסדר....

היום ההורים שלי רצו לבוא אלינו
    התקשרתי לברר מתי כדי שתמר לא תתקע בבית כי אם הן באים אחה"צ אז בעלי יכול לקחת אותה לטייל....

אמא שלי אמרה חשבנו לבוא עוד מעט- זה היה ב 11:00 אז אמרתי לה שתכף תמר הולכת לישון ועדיף כדי שהם יהנו ממנה שיבואו סביבות 13:00 14:00

גם חשבתי על עצמי כי הרי אני שבוע וחצי אחרי לידה עוד לא ממש ישנתי מאז וכשתמר ישנה אני אחריה (אם גיא נותן כמובן)

ההורים שלי מזה נפגעו שאני "מגבילה" אותם בשעות

10 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים אנשים לא עושים קישור אם לא מסבירים להם..
    תסבירי לה: כשתמר ישנה = אני ישנה...
    ואני רוצה לנוח כי אני מאוד עייפה.. וכדי שיהיה לי כח להיות איתכם!!
    תבקשי שיתחשבו.
    בכל אופן אני לא חושבת שיצאת לא בסדר. את בסדר גמור!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• את בסדר גמור !!! ואל תרגישי שאת לא בסדר.
    אני ״חינכתי״ את ההורים את החמים לפי השעות שמתאים לי ולילדה . היום היא בת שנתיים וחצי והם יודעים בדיוק מתי מתאים ומתי לא אם לא תעמידי עכשיו עובדות לא תצאי מזה. ואל תתביישי.
    בהצלחה
  • אני מגבילה את שני הצדדים
    בהתחלה עקמו אף היום מתקשרים ושואלים אם אפשר ומתי...
    אגב, איך תמר מסתדרת?

• איך כבר שנה ותשע מאז שתמר נולדה, ועדיין לא הייתה לכם את השיחה- כשהילד ישן אין מבקרים?
  • אני באמת לא מבינה את הרגשי וחושבת שפעלת בסדר גמור
    מה הטעם לבוא מתי שהילדים צריכים ללכת לישון?!
    גם אני תמיד אומרת להורים שלי מתי להגיע לפי הזמן שבו אריאנה ישנה צהריים,
    לא אני ולא הם לא רואים בזה כל בעיה.
    תני לאמא שלך להרגע, אני בטוחה שהיא תבין כשסערת הרגשות תחלוף

• תודה בנות

• ההורים שלך צריכים להתחשב במצבך כאמא לאחר לידה...
    וכן. אם היא התקשרה כדי לומר שהיא מגיעה, אכן מותר לך לומר לה מתי מתאים לך שהם יגיעו ולא מתי מתאים להם...
    אלא אם כן, היא רוצה לעשות לך טובה ולטפל בגיא ובתמר בזמן שאת קצת משלימה שעות שינה.
  • מיטלי,
    זה הכי לגיטימי בעולם.
    אני בטוחה שאמא שלך מבינה - היא פשוט לא ציפתה לזה באותה השיחה. אחרי שהיא תחשוב על הדברים היא תבין שזה מובן מאליו שלא מגיעים בזמני השינה של הילדים.

נשיקות

• זה יעבור לה
    ואת היית בסדר גמור
    [/center]
  • מסכימה עם הבנות היית בסדר גמור
    ועוד אמרת בשבילם - חבל שתבואו כשהיא ישנה... תהנו ממנה כשהיא ערה.
    לטובתכם
    וגם על הדרך לטובתי כי אני - הבת שלכם - רוצה לנוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה