היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פעם היכרתי אשת-רופא..היא אם ניפלאה,אני הכי מעריכה אותה כאדם וכאם. ישנו הבדל של 11 חוד' בין-הילדים הראשונים. כשבכורה היה בן 3 שבועות-חודש,היא נקלטה.
פעם ככה שאלתי אותה,איך היא עשתה זאת? כי אני חנונית,אם אני לא-ממתינה 6 שבועות לאחר-הלידה עד לביקורת רופא,אין-מצב לכלום.
היא שיתפה אותי,שהם היו בחתונה,חזרו מסטולים וזה קרה shira
10 תגובות
עמוד 1
תודה רבה לך נשמה
מרווה את מקסימה
קצת צחקתי עם עצמי כעת..שהתחילו לי להיות סיפורים על כל מיני מצבים בחיים shira
אין עלייך מרווה.
בא לי להתרפק אחורה על כוס שוקו כשאני קוראת את ההודעות שלך :) חח
את ככ מרגיעה שאין דברים כאלה
מרווה כל כך כיף לי לקרוא את ההודעות שלך!! כל כך מרגיעה ומעודדת...הלוואי והייתה לי אישיות כמוך להתייעץ איתה במציאות!
מרווה את מקסימה אמיתית
מותקית!!!
ולכן אמרתי אל נא לנו לשפוט את האדם אם איננו מכירים אותו ואת נסיבות המקרה..... איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.