היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות שלום רב, אני בשבוע 8, הריון לאחר IVF, הריון תאומים. בהנחיית IVF מתחילת ההריון קיבלתי תמיכה (2 פרוגינובה + 2 קרינון), לקראת שבוע 8, קיבלתי הנחייה לקחת יומיים תמיכה (1 פרוגינובה + 1 קרינון) ולהפסיק. הפסקתי עם התמיכה אתמול. היום בבוקר הופיעו על התחבושת סימנים חומים מאוד בהירים- אני מאוד נלחצתי כי לא ראיתי דבר כזה מתחילת ההריון...מה זה צריך להגיד לי? זה סימן רע להפלה? אשמח אם מישהי מכם שנתקלה בתופעה דומה, תשתף.
13 תגובות
עמוד 1
קודם כל מזל טוב:) לפי מה שאני יודעת זה בסדר תמיד כדאי להתייעץ עם רופא
התייעצתי עם הרופאה...יש לי תור רק בעוד כמה ימים...שלא זזים...
כתמים חומים יכולים להיות תקינים בתחילת ההריון... אם את ממש לחוצה את יכולה לפנות למיון...
בהצלחה ומלא מזל טוב
תראי כל עוד זה דם לא טרי אין הרבה מה להלחץ-מה שכן כדאי לעקוב ואם זה מתגבר והופך לצבע של דם יותר ללכת לרופא או מיון נשים -תלוי בכמות הדימום ...
כמו שזאת מעליי אמרה או תוצאה של השתרשות ברחם
אם זה הריון IVF את לא יכולה להתקשר לרופא שלך לנייד ? בכעל מקרה במידה ולא אני הייתי מתקשרת למיון ושואלת את דעתם שיהיה המון מזל טוב
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
היי בנות, שאלתי את הרופא IVF וכן את הרופאה שלי ואמרו שכל עוד אין דם, אין מה להילחץ...אבל זה הריון ראשון ועד שהשתמשתי לפני כמה ימים בתמיכה זה לא היה לי...ועכשיו זה התחיל וזה מלחיץ אותי..
בפעם הראשונה גם אני נלחצתי כי בהריון הקודם לא היה לי . אבל ברגע שזה התחיל להתבהר נרגעתי. זה קרה עוד כמה פעמים וכבר לא התרגשתי. תחכי למחר ותראי אם זה מתבהר . ויהיה בסדר ! תאמיני ותהיי אופטימית
מאמי אל תהיי בלחץ זה בטוח.... לא תורם לעניין
לי היה בתחילת ההריון וגם בחודש 3 ברוך השם התחלתי חודש שביעי [/center]
שיהיה במזל טוב קל ותקין ולעיתים יכול להיות כתמים חומים לנוח ולשתות בהצלחה