2 הפלות...בחודשיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני שוכבת עכשיו בבית חולים במיטה מלאת מחשבות וחששות.. בת 31 נשואה ללא ילדים הריון 3 בגיל 23 עברתי גרידה יזומה לאחר מכן היה זיהום שטופל. ולפני חודשיים עובר שנצפה והיה דופק שבוע 8 הפסיק הדופק, חיכיתי מחזור 1 ונכנסתי שוב להריון וכרגע אני שבוע 6, שק ההריון נמצא באיזור בעייתי להמשכיותו, איסמוסט( תחתית הרחם ככה הבנתי) והיום התחלתי לדמם, מקווה שהכל יצא לבד... אני כל כך עצובה, דואגת, כועסת, מבולבלת.... חושבת על כל מיני מחשבות כמו שאולי יש לי פגיעה בחלל הרחם מ2 הגרידות שבוצעו בעבר, אולי הזיהום אולי כל מיני דברים קשים שעוברים לי בראש... רוצה כבר להיות בהריון להיות עם תינוק בידיים, לא להעציב את בעלי שסובל נורא.. מכל הסבל הנפשי והפיזי שלי...
16 תגובות
עמוד 1
  • אני שולחת לך מלא מלא

• מתוקה אני מבינה לליבך עברת דברים לא קלים..אני לא מאמינה שיש פגיעה ברחם מ 2 גרידות .. הסיכויים נמוכים מאוד בהתחשב בעובדה שעברת אותן במקומות שמיועדים לכך ועל ידי צוות רופאים מיומן.. יהיה בסדר בעזרת השם תהיי חזקה ובקרוב תקלטי להריון מלא שלם ארוך ויפה!
  • לגבי הפגיעה ברחם יש רופאים מיוחדים שמתמחים בתחום הזה, הייתי הולכת לאחד מהם, ילו באופן פרטי בכדי לוודא שאת יכולה להיכנס להריון ולהיקלט ולשמור על ההריון 9 חודשים. אני הייתי נותנת לרחם להחלים קצת ולהתאושש, גם פיסית את צריכה לנוח ולהתאושש. המון המון בהצלחה התאוששות קלה ויהיה בסדר!!! תהיי אופטימית, עצם זה שנקלטת טבעי והריון החזיק עד שבוע 8 זה אומר הרבה ואפשר לחשוב חיובי
    פייס: ortal_hori

• אויש מאמייי

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מאמי רוצה לעודד אותך גם אני לפני 5 שנים עברתי שתי הפלות לאחר שהעוברים הפסיקו להתפתח בשבוע 6 והשני בשבוע 8 והנה חמש שנים אחרי יש לי שתי בנות מהממות
    אל תדאגי אם את נקלטת זה אומר שאין איזו בעיה חמורה אבל אני בשני ההריונות של הבנות קיבלתי מיקרופרין עד שבוע 36 זו תרופה שמדללת את הדם וחשבו שבגלל שהעוברים מפסיקים להתפתח אולי יש בעיה של קרשיות יתר
    בהצלחה מאמי יהיה בסדר
    אם בא לך לדבר חפשי אותי בפייסבוק
    Gershovits liora

• מאחלת לך שבקרוב תקלטי להריון קל ותקין ל- 9 חושים מלאים!!!!!!!

• תודה רבה לכולכן על העידוד והתמיכה. שמחה שיש אותכן
  • נשמע לא קל
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• מאחלת שתקלטי בקרוב להריון תקין שלם ובידיים מלאות

תהיי חזקה

• אני עברתי גרידות,מודה בגלל אורח-חיים לחוץ מידי.
    לימודי תואר-שני שלי ושל בעלי,עבודה במשרה-מלאה,חלטורות,מעברי-דירות וכו' וכו'..

עברתי בדיקות-גנטיות,הגעתי גם למומחה..

ברוך-השם הכל היה טוב,הרופאת-נשים שלי החליטה שגם אם הכל טוב,היא עדיין לא-מאמינה למדע,כי הוא עדיין לא-מספיק מתקדם לדעתה (והיא לא-מבינה שזה משהו אינסופי,תמיד לא נדע מספיק) ושעליי לקחת אספירין לדילול-הדם,כעת בהיריון של שירה.

לקחתי פרוגסטרון לתמיכה בשליש-ראשון,כי הרגשתי שזה מחמם וגם שמתי מלא את הכלבה שלי על הבטן,שתחמם לי אותה
    shira

• אוייש כואב ולא נעים
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה