חישוב שבועות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר
    את השבועות מחשבים לפי וסת אחרונה כפי שהבנתי בגלל שאין לדעת בדיוק מתי התבצע הביוץ...כל פעם שאני אצל הרופא נשים שלי החישוב שלו לגבי השבועות עולה למשל הייתי בשבוע 6 (לפי אולטראסאונד )טסתי לשבועיים וחזרתי אליו אחרי שלושה שבועות בידיעה שאני בשבוע 9+4 לאחר בדיקת אולטראסאונד התברר שאני בכלל בשבוע 10+4 לאחר מכן חזרתי לשקיפות עורפית בידיעה שאני בשבוע 12+4 והתברר לי שאני בשבוע 12+6 זה כל הזמן עולה זה מבלבל לי את השבועות אני לא מצליחה לספור האם זה הגיוני שכל הזמן זה עולה או שגודל העובר גודל יותר מידי ?? גם לא הגיוני לי כי לפי חישוב זה ממש אומר שנכנסתי להריון בליל כלולות שלי ממש ביום חתונתי אבל זה לא הגיוני כי הייתי עם גלולות עד יום החתונה (ביום החתונה כבר לא לקחתי). אם מחשבים לפי וסת אחרונה אני בכלל בשבוע 14 היום . הכל התבלבל לי ! תאריך וסת אחרונה 27.10.12 וגם ממש לא בטוח כי היה לי בעיה עם הגלולות וגם שהיה לי וסת המשכתי לקחת גלולות בכדי שאני לא אהיה במחזור בחתונה שלי 31.10.12.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב
    אכן, את גיל ההריון מחשבים לפי תאריך הווסת האחרון - כלומר, על פי 27.10.2012 את היום בשבוע 14+0.
    במקרים בהם יש פער של יותר משבוע בין גודל העובר באולטרה-סאונד של טריסטמרט ראשון לבין התאריך על פי הווסת האחרון - אז צריך לתקן את גיל ההריון.
    כיוון שאני לא יודע באיזה תאריכים עשו לך כל אולטרה-סאונד ומה היו המדידות בו, אינני יכול לומר האם נדרש תיקון לגיל ההריון או לא - זה משהו שאת צריכה לפתור עם הרופא שלך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה