די זה חייב להיאמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!!
    מתקפת הורמונים אז בבקשה תבינו אותי
    [/center]
19 תגובות
עמוד 1
  • מעניין שה״חדשה״ הזאת לא עונה לאף אחת ורק מצפה שיענו לה...אולי בכלל היא מפרסמת סמויה?
  • טוטחלה לא חשבתי על זה
    את צודקת אין בכלל הודעה שלה אין לדעת !!
    אבל זה בכללי כל אחת חדשה שנכנסת ולא מקבלת מענה (וסה לא קורה לכולן)
    נעלבת כאילו עשו עליה חרם
    [/center]
  • יש במה שאת אומרת מן האמת. אני מגיבה רק כשיש לי משהו להוסיף.ולא לרשום לא יודעת או לחזק את מה שכבר ענו.
    כמובן תלוי בנושא יש מקומות בהם יש צורך לחזק אבל בשאלות כמו במה להתחיל קודם טעימות אני לא אחזק כשכבר ענו לה.אני פה לא הרבה אז בד"כ עונים הרבה לפני שאני מספיקה לראות פוסט

• ענבלי את כל כך צודקת! כל פעם שאני רואה הודעה כזו אני פשוט מגחכת עם עצמי ומרגישה שוב בת 5 :)
    והתגובה של אלה - אני תומכת , גם אני ככה
  • אמנם יש בנות ספציפיות שאפילו לי בתור אחת שדי וותיקה א ף פ ע ם לא עונות או שאם כן אז בעוינות אבל אפילו מזה אני לא נעלבת אלא פשוט מתעלמת בהתאם.. חחח
  • ענבלוש, אמרת בדיוק את מה שחשבתי והעדפתי פשוט לשתוק.
    צודקת בכל מילה.

• רק רציתי לציין שההיעלבויות הטיפשיות האלה הן לא רק נחלת ה"חדשות". כל כמה זמן יש הודעות ריגשי של זו או אחרת שלא הגיבו לה מספיק תגובות לדעתה, כמובן מגובה בסטטיסטיקה של כמה הגיבו מול כמה צפו ו"התעלמו:".
    מה שאני רוצה לומר שהודעות מהסוג הזה הן פתטיות תמיד בעיניי. גם כחדשות נעלבות וגם שהותיקות.

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סטטיסטיקה חחחחחחחחחחחחחח
    אני רואה בנות פותחות טבלאות באקסל עם גרפים חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני בכלל כבר בקושי מגיבה אבל אני פה מתעניינת ויודעת הכל על כולן
    דרך אגב בגלל זה סילקו אותי מקבוצה בפייס מקווה שמפה לא יסלקו אותי חחחחחחחחחח

• אני גם לא מבינה מה הסיבה להעלב, מקסימום אם רוצים תגובות ובמקרה השיחה גלשה לעמודים אחרים
    אז תמיד אפשר להקפיץ את ההודעה ולחכות לתגובה...

אבל כנראה שהורמונים עובדים שעות נוספות כיאה לפורום שיש בו הרבה נשים בהריון שרוצות תגובות כאן ועכשיו (כמו אבטיח בחורף, באמצע הלילה

• ענבל אותך זה מקומם כי את באמת מדהימה שמגיבה בכל פעם ואני רואה את זה תמיד אבל יש פה בנות שממש עושות טובה שעונות אני יכולה למנות גג 6-7 שעונות כשבפועל יש פה אולי 20

• שאלונת קטנטונת לא כולנו פנויות תמיד לענות
    לכל אחת יש את התקופות שלה בחיים ואנחנו לא שופטות אף אחת לפי רמת הפעילות החודשית יומית שעתית שנתית שלה
    בסופו של דבר רובנו פה חברות ואפילו טובות ומתקשרות גם בדרכים אחרות.
    אעיד על עצמי ובטוחה שגם בנות אחרות יוכלו להעיד שאני תמיד תמיד זמיננה בכל הדרכים (טלפון מייל פלאפון) וגם אם איני פנויה מספיק להגיב לכ הודעה פה בגלל תקופה לחוצה וקשה אין זה אומר שאני מנותקת ולא איכפתית.

ויוליה נכון זה נשמע כל כך דפוק פטתי ואפילו ילדותי?
    אז כן זאת הסיבה ש"סולקתי" - כי זה לא עיתון ישראל היום שכל אחד יבוא ויקרא או משהו בניסוח דומה - ובגלל שאני נמתא בקבוצה אבל לא מגיבה הרבה אז אין לי מקום להישאר שם.
    ברור לשתינו הפסד של מי זה נכון????

• אמאאאא איזה הזוי

• בנות חדשות -אל תקחו ללב זה כולה פורום
    מי שרוצה מגיבה מי שלא לא , עזבו אותכם .
    אני שנתיים פה בערך, ולא מגיבים לי תמיד
    כי אני לא פעילה במיוחד
    נו אז מהה ?? !
    בקטנה בנות ......

• די ענבחוש לא לקחת את זה קשה .
    אני מניחה שגם להריוניות החדשות יש פרץ הורמונים והם באמת מרגישות לא נעים ונעלבות כאשר ההודעה שלהן מגיעה לעמוד 5.

תכלס אני ראיתי בעצמי ותיקות שמוחקות את ההודעות כאשר לא הגיבו להן ...
    אז מה החדשות יגידו? כשהן נכנסות פעם ראשונה ורואות ענק וגמד וענק וגמד ושוב גמד ושוב גמד ואף אחד לא מתייחס ..
    אז הותיקות יודעות להקפיץ על מנת לקבל את הצומי אבל הן חדשות .
    בקיצור אני יכולה להבין אותן ומי שמסבירים לה והיא מבינה - ססבבה אחלה
    מי שלא - שתתלונן ...

• די ענבחוש לא לקחת את זה קשה .
    אני מניחה שגם להריוניות החדשות יש פרץ הורמונים והם באמת מרגישות לא נעים ונעלבות כאשר ההודעה שלהן מגיעה לעמוד 5.

תכלס אני ראיתי בעצמי ותיקות שמוחקות את ההודעות כאשר לא הגיבו להן ...
    אז מה החדשות יגידו? כשהן נכנסות פעם ראשונה ורואות ענק וגמד וענק וגמד ושוב גמד ושוב גמד ואף אחד לא מתייחס ..
    אז הותיקות יודעות להקפיץ על מנת לקבל את הצומי אבל הן חדשות .
    בקיצור אני יכולה להבין אותן ומי שמסבירים לה והיא מבינה - ססבבה אחלה
    מי שלא - שתתלונן ...

• אני שמחה שרובכן חושבות כמוני
    שאלונת קטנטונת-תודה מאמי על המחמאה אבל אני יכולה להגיד לך
    בתור אחת שמידי פעם נכנסת לא תמיד מגיבה לכל אחת או מפאת זמן או מחוסר ידע
    לא רוצה לתת מידע שגוי לגבי משהו שאין לי מושג לגביו וגם לי לא תמיד עונים וגם לא חייב לענות
    זה פורום תמיכה הדדית ולא פורום רופאים שחייבים לענות לכל אחת
    סיון- אני בשוק סילקו אותך מהקבוצה יחחחחחחח גדול
    [/center]
  • מסכימה לחלוטין !
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• ענבלוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה