קפה קפה קפה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון שותה הרבה (היא מתעוררת בלילה ואני חייבת להחזיק את עצמי במהלך היום) - בין 3-4 כוסות :) האמת שאני גם אוהבת...כמה קפה אתן שותות ביום?
17 תגובות
עמוד 1
  • אני שותה ללא קפיאין כי אני מניקה
    אם אני שותה עם קפיאין אז רק פעם ביום
    אני אוהבת אז שותה 2-4 כוסות ביום
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• בין 1 ל2 לא חזקים
  • שותה בין 1-2 ליום

לפעמים 3.. אבל זה נדיר

• לפני ההריון 3-4 כוסות הפוך
    בהריון כלום כי קפה עשה לי בחילה
    ועכשיו אחד בודד ומסכנון כי אני מניקה... ולא ממש אוהבת נטול..

מה שמזכיר לי חחח. מיד שהיה מוצר לי לאכול/לשתות בערב אחרי הקיסרי ביקשתי הפוך והביאו לי כוס ענקיייייית היה. מצחיק

• וואי, הדבר אליו התגעגעתי הכי הרבה בהיריון זה קפה, אמיתי ולא הזבל הנטול קפאין, ללא הגבלה ומתי שרק בא לי.
    שותה משהו כמו 4-5 ספלים גדולים ביום.
  • לפני הריון אני הייתי שותה המון נס קפה משהו כמו 4-5 כוסות ביום וכל יום
    אחרי לידה בקושי הייתי שותה אולי פעם ב׳
    עכשיו חזרתי עוד פעם לשתות קפה 1-2 כוסות ביום..

• 2-3 כוסות קפה ביום (טייסטרס צ'ויס

• לא שותה קפה

• אני כמו יוליה, בול
    פייס: ortal_hori

• כמעט ולא שותה לא עושה לי טוב מידי פעם גונבת שלוק מהבעלול.....

• לא בהריון ולא מניקה
    שותה 2-3 כוסות נס ביום

• משתדלת רק כוס ביום בגלל ההנקה

• נס קפה 1 מעדיפה שוקו
    [/center]
  • 2-3 כוסות נס קפה ביום

• אני לא שותה בכלל.
  • איזה כיף לשמוע שאני לא היחידה ששותה הרבה :) אני פשוט לא מצליחה לוותר על התענוג הזה (והאמת אני גם לא ממש רוצה!!) האמת שניסיתי ללא קפאין - וזה פשוט לא זה! איזה קפה אתן שותות בדר"כ? אני מעדיפה מגורען :)
  • ברגיל שותה 2-3 כוסות קטנות ביום , בהריון לא מסוגלת להתקרב לקפה, חצי שנה הראשונה שלאחר לידה אני מתדלקת נס קפה כאילו אין מחר!!!! משלימה את כל מה שהפסדתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה