היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לכמה מכן יש חברים בפייסבוק שאתן לא באמת בקשר איתם, חברים מהעבר, מבית ספר, מהצבא, ואפילו מהעבר וההווה הלא רחוקים, שעדיין אתם לא מנתקים איתם את הקשר וכן מתעניינים מדי פעם בפוסטים, תמונות והמצב שלהם בדף בית שלהם בפייס?
16 תגובות
עמוד 1
לי יש זה תמיד מעניין אותי לדעת קצת על אירים במיוחד שהם בשכבת גיל שלי, למרות שאנחנו לא מדברים בפייס או מגיבים... ברחוב זה שלום שלום...
לי יש כמה כאלה, פעם בכמה זמן מחליפים כמה מילים ושולחים מזל טובים זה לזה חח
לי יש מלא אבל זו גם אחת הסיבות שאני לא מפרסמת בפייסבוק כלכך אולי שיהיה לי זמן להעיף את כל הלא רצויים אני יהיה שם יותר
לי יש אבל זה מעניין להתעדכן מדי פעם בפוסטים ותמונות ופעם ב׳ מחליפים כמה מילים
תאמת,אולי פדיחה להגיד אתזה ב2013 אבל... אין לי פייסבוק "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
יש לי ומלא פעמים פתאום אנשים מעירים לי על זה שאני מפרסמת דברים ואני בכלל שכחתי שהם חברים שלי שם! יש מלא אנשים שלא היה לי נעים לסרב לבקשת חברות שלהם אז אישרתי.. ואני מוחקת כל כמה זמן! חברות של אמא שלי ביקשו ממני חברות.. כדי לראות תמונות של הנכדים.. אבל מחקתי אותם מהר מאוד!
לי יש,לא יודעת מספר מדיוק,אבל מידי פעם יוצא להתכתב וזה נחמד ביותר!!!
אפשר להגיד שעם כולם אני לא בקשר D: וגם בעלי פה ושם אני מדברת עם גיסתי וזהו..
יש לא מעט
נחמד להחליף כמה מילים מידי פעם ולהתעדכן מה קורה
וואו, לא חסר כאלה. במיוחד אלה מהשכבה, שנראה לי גם הם לא בדיוק יודעים מי אני
יש לי מלא....אני לא הרבה שם, אז לא ממש אכפת לי. מדי פעם אני נכנסת להתעדכן, לצערי הרבה מהחברים שלי גרים רחוק ממני כך שזו שיטה טובה להתעדכן מדי פעם, לראות מי מתחתן, למי נולדה בת, ימי הולדת וכאלה.....זה נחמד פייס: ortal_hori
קודם כל אני ובעלי משתדלים לא לאשר כול אחד סתם לדוגמא מישהי שהיתה מכרה אצלנו בשכונה ביקשה חברות ולא אישרתי ראבק מה לי ולך בקושי שלום שלום ברחוב..... ואז יום אחד היא פגשה אותי בטעות ואני שיחקתי אותה מטומטמת מזהה לא ממש לא מי את