ערב צח! :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• רק עכשיו הזדמן לי לשבת קצת.... אין מספיק שעות ביום בשביל כל מה שיש לי לעשות!
1 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה שיש לך קצת זמן לעצמך לפעמים. זה חשוב!
    יש לי לקפל כביסה שתכננתי לעשות היום אבל אני נאלצת לדחות למחר.
    בעלי התחיל היום לעבוד, אז התחלפנו (שוב) בתפקיד של הכנת עידו לגן ולקיחתו לשם ופשוט דיברתי עם ההנהלה אצלנו שאני אאלץ לאחר לעבודה בבוקר (בכל זאת 45 דקות - שעה נסיעה) והגן נפתח ב-7 וחצי, ובגלל זה אני גם אצטרך לצאת יותר מאוחר מהעבודה. למזלי יש לי את חמתי שמהיום התחילה לתגבר בכך שמוציאה את עידו מהצהרון.
    מה יהיה כשבע"ה יוולד התינוק ואאלץ לחזור לעבודה ישר אחרי חופשת לידה? לא יודעת. אבל מתארת לעצמי שאמצא איזה פתרון יצירתי (או שאנסה להסתדר עם הצהרון). אני אופטימית...
    עידו מתחיל להסתגל לשינוי שעכשיו אני מעירה אותו, מכינה אותו ולוקחת אותו כי בשנה האחרונה זה היה בעלי שהיה עושה את זה...

בעבודה היה היום לא כל כך פשוט. היה לחץ של משכורות ואיזה בת של מטופלת עיצבנה אותי מאד עד כדי שרעדו לי הידיים מרוב עצבים (וזה לא קל לעצבן אותי.. אבל היא ממש היתה חצופה והתווכחה על כל משפט שאמרתי) ודיברתי אליה שלא כמנהגי. בסוף זה הסתדר (אני מקווה)

עידו צייר בגן ציור של סבתא שלו והדביק עליו תמונה של סיר "פסטה". תליתי את זה על המקרר כדי שהיא תראה את זה מחר והוא מה זה הצחיק כשהסביר לה איפה היא מוצאת את השניצל שרצה שתחמם לו ונתן לה הוראות (את צריכה לחתוך לי את השניצל ל-4)...

וואי.. כמה חפירות... אני יכולה לפתוח אתר ארכיאולוגי...

לגבי החבילה - איזה כיף!!!! מתרגשת!!!
    ולגבי כתב החידה - האמת שאני כמעט שכחתי מכל ההתרגשות בהכנת החבילה להכין כתב חידה ועשיתי את זה ברגע האחרון....

השיר הזה - אני מאד אוהבת אותו... בעיקר כיף לשמוע באוטו בדרך ל/מהעבודה... ובאמת שהיה מאד חם היום, שלא ידעתי אם זה מרוב העצבים שחשבתי או שהתחלתי גלי חום מההריון (למרות שזה עוד מוקדם) ואז הבנתי שבעצם לכולם היה מאד חם...

לילה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה