הורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשתף אתכן במשהו, אולי למישהי יהיה פיתרון יצירתי...
    אני בהריון שלישי, וההורמונים כנראה משתוללים כי אני פשוט בוכה בכל הזדמנות אפשרית, כל דבר, מרגש פחות או יותר, גורם לסכר להפתח.
    גם כשאני עובדת על עצמי ומנסה בכל כוחי להימנע מלהזיל דמעה זה פשוט לא עובד.
    ככה ישבתי ובכיתי לגננת של הגדול ביום ההורים, בכל שיחה פשוטה עם הגננת ישר העיניים שלי מתחילות לדמוע.
    בחודש הבא, הקטנה שלי תחגוג יום הולדת בגן ואני פשוט יודעת שאני אעמוד שם ולא אפסיק לבכות וזה ממש מבאס אותי!!!
    מה לעשות?
    יש למישהי רעיון איך להתגבר על העניין? כבר חשבתי לקחת איזה רגיעון או משהו אבל אני לא יודעת אם זה יעזור..
    עזרה, בבקשה...
3 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי את ההודעה שלך והייתי חייבת להגיב...

• הי...

אני לא חושבת שיש פתרון לזה :)

אני גם בהריון הראשון וגם בנוכחי - יש לי התקפות בכי, לפעמים מביכות.
    פתאום התחלתי לבכות במונית שירות מול כל האנשים, וכל הנסיונות לעצור את הבכי לא הועילו, ואחר כך גם כשירדתי ועליתי לרכבת...
    זה באמת היה מעיק, אבל הרגשתי ששום דבר לא יכול לעצור את העניין, ובאמת שניסיתי....
    לא יודעת אם רגיעון זה בכלל מותר בהריון......
  • איזה חמודה את זה יעבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה