היי, שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד איזה שבוע אתן עובדות?
    אני התחלתי שבוע 39 ואני חושבת לקחת ימי מחלה עד הלידה.. מה אתן חושבות?
    לא בא לי לקבל צירים בעבודה...

ועוד שאלה, מישהי ילדה בשיבא? יש תובנות? איך המלונית?

שבוע טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    עבדתי עד היום שבו ילדתי בתחילת שבוע 39 אך ורך משום שלא נותרו לי ימי מחלה.
    אם יש לך את האפשרות אני חושבת שזה די והותר והגיע הזמן לנוח בבית ולהתארגן ללידה. כבר אין סבלנות לכלום בשלב הזה
  • אני בהריון הראשון ילדתי ביום שישי ועבדתי עד יום חמישי ייום לפני
    בהריון הזה כרגע אני מושכת אני מרגישה תודה לאל בסדר ואין לי כ"כ מה לעשות בבית חבל לי על הימי חופש האלו אני בטוחה שאני אצטרך אותם בהמשך

• אני לא הבנתי אז בנוגע לזה אין לי הרבה תובנות
    אבל בנוגע לשיבא במלונית לא הייתי אך לפני שילדתי ביליתי שם המון בסהכ הכללי הצוות ברובו למעט מיילדת אחת ורופא אחד שבדרכ לא נמצא במיילדות נהדרים גם אחכ האחיות במחלקה היו בסדר ילדתי לפני שנה ו4
    שיהיה בהצלחה בקלות ובידיים מלאות בעה
  • תודה! לקחתי ימי מחלה... יש לי הרבה אז אנצל את זה. כבר קשה לי ויש לי ילדה בת שנה ותשע, כך שמנוחה לא תזיק כשהיא בגן...
  • אני עבדתי עד היום האחרון של הלידה. את שלושתן ילדתי אחרי התאריך ואני לא מסוגלת להשאר בבית בלי לעשות כלום, נראה לי בזבוז זמן ובזבוז ימי מחלה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה