היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לדעת אם יש מישהי שילדה בבני ציון רוטשילד??? 1. איזה לידה עברת??? 2. איך היחס אחיות רופאים? חשוב לי מאוד ותודה למי שתענה לי
5 תגובות
עמוד 1
מכירה חברה שילדה שם והיתה מרוצה, אני את כל ילדותי העברתי באסף רופא אין על הבית חולים הזה פייס: ortal_hori
אני ילדתי בבני ציון ויש לי רק חוויות טובות החל מחדר היולדות ועד למחלקת נשים אפילו שהלידה שלי היתה מאוד ארוכה, אבל זה לא תלוי בהם אלא בגוף שלי...חחח בבית חולים כולם היו קשובים ואדיבים... טיפלו בי 2 מיילדות מדהימות, אחת בשם בת-ציון שקיבלה אותי אבל היות והלידה שלי התעכבה המשמרת שלה הסתיימה ואותה החליפה מיילדת מדהימה לא פחות בשם איריס שהדריכה אותי איך ומתי ללחוץ כדי להמנע מקרעים ותפרים...