בנות, זקוקה להתייעצות ועזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מי שיכולה לענות ולהגיב... אני ממש אשמח!

בשבוע שבועיים האחרונים אלעזר הלל מתעורר בלילה, ממש הרבה פעמים..
    היתה תקופה שהוא ישן 6 שעות ברצף בלילה, והיום הוא נגיד אוכל והולך לישון, ואז מתעורר אחרי שעתיים, שלוש, ארבע... לא יותר. אני מביאה לו לאכול - והוא פשוט לא נרגע וחוזר לישון. לוקח לי ממש הרבה זמן להרדים אותו. הלילה הוא התעורר ב 11 ופשוט היה ער עד 1 וחצי בלילה. בשבת קמתי ב 12 , 4 , 5, ו-6. כל שעה.
    הזוי

קיצר יש מצב גדול (ישמע הזוי אבל אני כמעט בטוחה.. שהחיניכיים שלו כואבות, כי הוא מזיל רוק וכל הים על ידיים בפה. והרופאה שבוע שעבר אמרה שממש רואים כבר את המבנה של הלסתות.

הוא גם לא אוכל ככ טוב, הוא היה אוכל 120, היום הוא יכול לאכול 60 או 90 ולא לרצות יותר... בנת אני ממש מיואשת, מאוד קשה בלילות, בייחוד שאני צריה לקום לעבודה וגם בעלי

ד.א. שכחתי לציין שהוא היה קצת חולה בשבועות האחרונים, הוא השתעל והתעורר בלילה בגלל הנזלת ואף סתום... היה לו גם חם אבל הוא 80% יצא מזה והוא כבר לא חולה......

אם אני אתחיל להביא לו דייסה בבקבוק (קורנפלור, הבנתי שכבר אפשר להתחיל לתת) זה נראה לכן יעזור? אולי הוא יהיה יותר רגוע?

היה לכן מצב כזה בגיל הזה של ילד? שפשוט הלילה משתבש לגמרי?

סליחה על האורך ותודה למי שקראה..........
6 תגובות
עמוד 1
  • תגעי בחניכיים - אם הן כןאבות = סימן שזה מה שמציק לו. אני הייתי נובימול לפעמים או מורחת להן טי ג'ל על החניכיים.

יש יציאות רגילות? הבטן רכה/קשה? יכול להיות שהוא מבשל משהו - נקווה שלא
    פייס: ortal_hori

• בעקרון מאוד יכול להיות שאלו שיניים..

אבל-

יש שלב בשינה שנקרא משבר גיל הארבעה חודשים שהשינה בו משתבשת

(יש קבוצה בפייס בשם ״מתעוררים להורות מאושרת״ ששם היא ממש מרחיבה על זה באחד המאמרים שלה)

יכול להיות שזה מה שעובר על המתוק..

לפי מה שאני יודעת זה מלווה בקפיצה פיזית וקוגניטיבית ביכולות. אם מתמידים ולא נכנעים, אמור לחלוף

אבל עד אז- אינספור חיבוקים!!! זה קשה.. מניסיון

• לא הזהירו אותך בטיפת חלב ממשבר גיל הארבעה חודשים??
    אוכלים פחות
    ישנים פחות
    התחילו הקונצים

• תבדקי את החניכיים אם הם נפוחות או יוצא ריח מהם
    איך יש הרבה רוק
    אז זה סימנים של שיניים את יכולה למרוח טי גל
    זה עוזר

• תודה בננות על העזרה.

לא, לא אמרו לי בקשר למשבר גיל 4 חודשים בטיפת חלב.

הוא באמת אוכל פחות, ישן פחות, יש לו המון רוק שנוזל לו מהפה אני שמה לו סינרים.
    כל הסממנים.

באמת הוא ממש עשה איזשהיא סוג של קפיצת התפתחות, גם מוטורית, (הוא כבר מתהפך מהגב לבטן, וכמעט מתהפך מהבטן לגב) גם קוגנטיבית הוא ממש מקשיב מתרכז בדברים יותר זמן........

לתת נשכן? הוא לא ככ מסתדר עם להכניס את זה לפה, הוא מעדיף דברים שעשויים מבד... אנ נוגעת לו בחניכיים הוא ממש אוהב את זה, נראה לי זה מגרד לו

• יכול להיות שהוא מהתפך בשינה ואז מתעורר מזה....אני זוכרת שאצלי זה היה קורה. יש גם קפיצת גדילה.....הרבה סבלנות
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה