בהלה מכלב!!!! חשוב, דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברותיי לפורום,
    אני בשבוע 8+4 ומאוד נבהלתי היום מכלב של החמים שלי. הוא מכיר אותי אבל יש לו נטייה לצרוח ולנבוח כמו משוגע כשמישהו מתקרב למלונה שלו (זה כלב ציאוואה זקן). בשעות הלילה נכנסתי למחסן כדי לכבות את האור והוא פשוט כמעט תקף אותי ורצה לנשוך אותי, הלב שלי החסיר פעימה וממש הרגשתי בהלה עוברת לי בכל הגוף, כמו איזה מיחושים , גלים בצורת צמרמורת.
    כששכבתי במיטה כעבור 5 דקות (לא יותר) נהיו לי מן כאבים בבטן התחתונה משמאל. אני מאוד מפחדת שחלילה בהלה כזו יכולה להשפיע לרעה על העובר והתפתחותו. יש מקום לדאגה???
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת לבדיקת כדי להיות רגועה שהכל בסדר
    תרגישי טוב

• הכאבים זה בידיוק כי הרחם מתרחב בהריון... יכולים להיות גם כמו מין כאבי מחזור קלים.

סביר להניח שהכל איתו בסדר... זאת הייתה בהלה חד פעמית.

סתם לידע כללי, ולא קשור למקרה שלך-
    גם בסטרס מתמשך, מלחמה וכאלה... העוברים לא "מתקלקלים"... פשוט הגוף של האמא מפחד שהוא לא יוכל לגרום לשני יצורים לשרוד אז הוא עושה את החלטותיו...וזה גם לא משהו נפוץ כ"כ. בסטרס מתמשך מה שכבר יכול להיות זה שהעובר יחווה כל הזמן אדרנלין ואת הפחד והלחץ של האמא שמתבטא בנתונים פיזיולוגיים (עליה פתאומית בלחץ דם, דפיקות לב וכ'ו.. כ-ל הזמן) ויכול להיות לא רגוע כשיצא...כי זה מה שהוא "למד", שהעולם בחוץ מפחיד.

בקיצור- הכל בסדר!

ואל תפחדי מצ'יואוות, זה סתם כלבים עם פוזה, אפשר לשבת עליהם בטעות וזהו, סתם חשים את עצמם...
  • אם הכאבים לא נמשכו אז לדעתי אין סיבה לדאגה
    כאבי בטן כתוצאה מבהלה/פחד זה הגיוני
    תעקבי אחר הגוף שלך
    ותשתי הרבה
  • בהריון הראשון שלי ממש בהתחלה נבהלתי נורא , באמצע הלילה התנפצה לנו זכוכית בכיור ליד החלון, הייתי לבד בבית וצרחתי כמו משוגעת עד שאחי שגר למעלה שמע וירד , הייתי בטוחה שזה גנב, אח״כ סבלתי מחולשה וכאב בטן כל היום וגם חששתי לעובר, אבל ברוך ה׳ הכל היה בסדר. בכל מקרה אם את לא רגועה תלכי להבדק. תרגישי טוב
  • תודה לכולן!!
    הייתי היום אצל הרופאה, עשתה US
    ברוך ה׳ הכל בסדר!!!!
    שימשיך תקין וקליל לכולנו!
  • העיקר שהכל בסדר

מיצוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה