היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני צעד מהתמוטטות עצבים... חייבת לשתף.... ב23 לדצמבר קנינו מקרר דרך המבצע של המדינה. בשקם אלקטריק נאמר לנו שאת המקרר נקבל בתוך חודש ימים אבללללל שהם סתם נסחפים ובטח נקבל לפני. אמרו לבעלי שיש להציג איזה טופס לשליח שמביא את המקרר ושישלחו לו למייל ואם לא אז כשנתאם הובלה ניגש אליהם ויתנו לנו את הטופס. עבר לו חודש ואין זכר למקרר. ואז נאמר לנו המשפט המאוד מעצבן , זה 28 ימי עסקים תצטרכו להמתין ל28 לינואר. טוב מעצבן אבל זה מה יש. הגיע לו 28 לינואר התאריך המיוחל ונחשו מה????? אין זכר למקרר! התקשרנו ונאמר לנו שמנהלת החנות תבדוק ותחזור אלינו היא בטוח דיברה עם מישהו אבל לא איתנו. וככה עברו להם 3 ימים ותודה לאל ב31 לינואר התקשרו מחברת ההובלות בכל תרועה צעקתי במשרד המקרר שלי הגיע הללויהההההה ואז ביקשו ברקוד כדי לתאם הובלה ואני בשוק לא הבנתי על מה הם מדברים עד שהסבירו לי שמדובר על אותו טופס שאז פעם כשקנינו בשנת 2012 מקרר אמרו לנו שיעבירו אלינו. מחפשת במייל של בעלי ואין כלום. מתקשרת לחנות ושם נאמר לי שהם לא מוצאים עותק ושמנהלת החנות תחזור אלינו. גם הפעם היא בטוח התקשרה למישהו רק לא אלינו. מתקשרים שוב ושוב מנסים להבין מה עושים ומהחברת הובלה לא מפסיקים להתקשר וכל כך רוצים לעזור ולא יכולים. בקיצור נאמר לנו שצריך להוציא טופס חדש ממשרד האנרגיה וזה לוקח יומיים שלושה אז עד יום ראשון יהיה את הטופס. יום ראשון בעלי התקשר נחשו מה? המנהלת תחזור אליו - לא יודעת אם לבכות או לצחוק אבל ההמשך ברור לכולנו. יום למחרת בעלי הולך לחנות ושם המוכר סוף סוף התוודא בפניו שעשה טעות ושכח להוציא ממשרד האנרגיה את הטופס הדרוש מלכתחילה... דבר שעלול לקחת גם שבוע+ וככה כל יום בוקר צהריים וערב טלפון מחברת ההובלות , ואמנם זה רק 5 ימים אבל זה נראה כבר כמו נצח. תודה לשקם אלקטריק על חווית קניה מיוחדת במינה.
נ.ב מבטיחה לעדכן כשהמנהלת תתקשר....
14 תגובות
עמוד 1
שקם אלקטריק יש גם בקניון מלחה נכון?
אני שמעתי עליהם דברים מזעזעים - אני ובעלי בררנו אצלהם על פלאזמה 50אינ'צ ואחד הלקוחות שהיה בחנות פשוט הפחיד אותנו עם הסיפורים שלנו שברחנו משם
איזה גועל נפש של שירות, פשוט ביזיון!!!
גמני כמעט סגרתי איתם עיסקה ממש גדולה של כמעט כל המכשירי חשמל בבית (עברנו דירה אז קנינו הכל חדש) וגם אותנו הזהירו וביטלנו הכל..
נבלות הם את או בעלך צריכים ללכת לשם לצעוק קצת לעשות בלאגן תיראי איך "פתאום" הם מוצאים את הטופס והכל מסתדר "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
למרות כל ההמתנה שלכם, אני הייתי מבטלת את העסקה ודורשת את הכסף בחזרה במיידי באותה הדרך שבה שילמתם. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מרגיז ברמות!
אני בהלם
אני ובעלי אם היה קורה לנו דבר כזה היינו הולכים לשם (או אני לפחחות) והופכת להם את המשרד שם עד שיוציאו לי טופס במקום
לא סובלת שירות גרוע
פשוט ביזיון, גם ככה זמן ההמתנה מלכתחילה הוא ארוך בצורה חריגה. אז כן זה בהחלט נצח... ההתנהלות שלהם במקרה הזה ממש גרועה והם צריכים לפצות אתכם לדעתי
פשוט חוצפהההה פייס: ortal_hori
ונאמר אמןןןןןןן אחרי מלחמות בלתיפוסקות של אמא שלי עם שרות שקם אלקטריק החנות השרות של המשווק סוף סוף הטופס בידינו דרך אגב באחת השיחות נאמר לנו שמקסימום נקבל בנגלה הבאה במרץ כי אי אפשר לשמור לנו את מקרר
קראתי בפייס והייתי בהלם שהיית צריכה לעבור בכלל את כל זה איזה ביאוס אני מקווה שלמרות הכל נחת חבל שבמדינה הזו הכל צריך להעשות בצורה כזו אבל לפחות יש טופס שיגיע המקרר במהרה קבלי ים