עזרה מהירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לפני 4 חודשים החלטנו אני ובעלי להפסיק עם גלולות למניעת ההריון.
    בחודש הרביעי חזרנו בנו מסיבות אלו ואחרות והחלטנו לדחות את ההריון.

הבעיה היא כזו:
    את הגלולות שאני נוטלת אני צריכה להתחיל עם היום הראשון למחזור והתחלתי את החבילה שבוע אחרי תחילת הווסת, וקיימנו יחסים ללא אמצעי הגנה נוסף.
    נוסף על כך שכחתי גלולה אחת ונזכרתי לאחר כ-16 שעות ואז נטלתי אותה..
    לפני סיום החבילה היה לי דימום קליל ביותר - רק בניגוב, דבר שמעולם לא קרה לי בעבר עם תחילת חפיסה חדשה.
    נוסף על כך אני מקבלת את המחזור כ 4 עד 5 ימים לאחר סיום נטילת החבילה כולה, והחודש המחזור הגיעה אחרי יומיים מסיום הנטילה.

שאלתי היא כזו, מה הסיכוי שהדם הינו דם השתרשות (קראתי על תסמינים באינטרנט, כמו עיקצוצים כאלה בבטן שהיו לי ובדרך כלל אין..)? האם אני יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית כשיש לי מעט דימום? אם כן, מתי לעשות אותה?
    אני אומורה לחזור לגלולות ביום שלישי הקרוב (עוד יומיים) ואני חוששת!
    מה לעשות?
    אשמח להתייעצות מהירה!
    תודה מראש!!

נטע
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את יכולה לעשות כבר עתה וגם בנוכחות דימום בדיקת הריון ביתית
    אם היא שלילית, אז אינך בהריון ואז אין מניעה לחזור לקחת גלולות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה