למה הוא לא הקשיב לי למה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה אוףףףף
    בעלי עשה בקיץ רישיון לאופנוע כדי לנסוע לעבודה
    היום הוא כניראה החליק והתנגש באוטו מזל מזל מזל שזה כניראה פציעה קלה מזל מזל מזל שזה הסתיים ככה ומזל שזה היה במהירות נמוכה יחסית כי אני לא רוצה לדעת איך זה היה יכול להגמר

17 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני מקווה שהוא בריא ושלומו טוב של בעלך.
    בתור מישהי שנהגה על אופנוע 5 שנים אני מבינה אותו אבל מבינה גם אותך
    קשה עם הפקקים כל יום בוקר וערב, אני רואה את בעלי עובר את זה כל יום והוא משתגע מזה
    אבל אחרי 3 תאונות שלא היתה לי שליטה עליהן (ברעננה מישהו נסע באדום מוחלט ונכנס בי.. האופנוע הלך טוטלוס, ויום אחד יצאתי מהעבודה בלילה, מישהו יצא ברוורס במהירות לכביש ונכנס בי...) והחלקות בגשם על הכביש... אני לא אחזור כבר לאופנוע.
    אני מקווה שתצליחי לשכנע אותו לוותר על האופנוע, ברגע שיש אישה וילדים זה אחרת לגמרי וצריך עוד יותר לשמור על עצמך עבורם, גם אם זה אומר פקק כל יום

• כן זאת הסיבה חיסכון בזמן וכסף אבל לא על חשבון החיים
    גם אבא שלי אמר ואומר לי אופנוע לא מתאים במיוחד שאתה נשוי עם ילד/ים

• אח שלי היה מכור לאופנועים אבל ברגע שהתחתן ונולד לו ילד, אשתו העיפה לו את זה מהחיים מהר
    הוא הבין שהוא צריך לשמור על עצמו בשביל הילד
    ברוך השם בעלך יצא בריא מהאירוע ״תנצלי״ את זה כדי לגרום לו להפסיק, זו ״חוויה״ שמרעידה עולם כשאתה בתאונה וזה יגרום לו להבין שעל אופנוע זה קורה לכל אחד אז אני מאמינה שאפשרי לשכנע את בעלך לוותר על האופנוע, בסופו של יום העיקר שאתם כמשפחה בבית יחד שלמים ובריאים וזה יותר חשוב מהכסף.

איך את מרגישה? אני מקווה שהצלחת להירגע בשבילך ובשביל העובר הקטנטן
    ברגע שדיברת עם בעלך והוא אמר שהוא בסדר אז במיון רק עושים כל מיני בדיקות ליתר בטחון
  • כן ברגע ששמעתי את זה ממנו נרגעתי הבנתי שזה נגמק בטוב ובנס
    תודה פאולה אני ינצל את זה כדי להסביר לו שוב שזה לא בשבילו

• וואו, מזל שזה נגמר ככה.
    המון בריאות מותק!

• בשמחה, מקווה שעזרתי ולא הלחצתי אותך יותר...
  • הגיע הביתה .
    תודה לאל שזה נגמר ככה

תודה בנות

• הגיע הביתה .
    תודה לאל שזה נגמר ככה

תודה בנות

• תגידו הגומל
    מזל שזה נגמר ככה
    משיהיה רק בשורות טובות

• תודה לאלללללללללללללללל!!!
    זה באמת הדבר הכי מסוכן שיש.. לבעלי היה אופנוע שטח וכל פעם שהוא היה יוצא איתו הייתי בוכה בהיסטריה עד שהיה חוזר..
    בסוף עשה תאונה וכמעט מת, גם זה לא גרם לו למכור..
    רק המצב הכספי בסוף גרם לו
  • תודה לאל שזה נגמר כך זה ממש מוסכן אני שונאת אופנועים שחבלז...
    שיגיד הגומל הרבה בריאות
  • בשום פנים ואופן אל תשימי לו אולטימטום על האופנוע אם זה משהו שהוא "מכור" אליו.
    זה משהו שיכול לחזור אליך אחרי זה בהפוכה ומשהו שישאיר טעם רע ולא יעלם.
    אם זה רק לצורכי חסכון ממקרה כזה פשוט להסביר בצורה רציונלית ורגועה שזה לא מה שחשוב בחיים, שחסכון בזמן.עוד חצי שעה.
    יש אפשרויות אחרות ד"א
    אפשר אולי לקחת חבר מהעבודה ולחסוך לו אוטובוסים.
    או להחתלק חצי חודש עם עוד מישהו מהעבודה מאותה העיר לגבי הנסיעה המשותפת לעבודה.
    גם איכות הסביבה וגם חסכון בדלק.

• פוי ה'
    איזה פחד!
    מזל שזה נגמר כך.

הגומל דחוף!

לאבאשלי יש אופנוע כונן של הזנקות מד"א
    כבר החליק לא פעם בגשם ושבר ת'רגל. פשוט מפחיד
    לא הסכמתי למתן

• ברוך השם שהוא בריא ושלם!
    שיהיו בשורות טובות ב"ה

• שירגיש טוב והחלמה מהירה
  • ברוך השם ותודה לאל שהוא חזר הביתה בשלום, רק עכשיו ראיתי שעדכנת.
    Elaf לפי מה שהבנתי בעלה לא ״מכור״ אלא לאור הקושי בפקקים ומחיר הדלק בשמיים הוא עשה רשיון... במצב כזה ועכשיו כשהוא נחשף בעצמו לסכנה באופנועים, יהיה קל לשכנע אותו אם לא השתכנע כבר לבד, שכדאי לו לוותר על הרעיון
    וכמובן שבלי אולטימטום, זה לא עוזר.
  • האחיין הגדול שלי שעשה אותי דודה יום הולדת 7 נפצע אנוש בפגיעה מוחית בגיל 20- לא אתאר מה קרה באיזור הראש...... בסופו של דבר עצרו את המכונות ביום הרביעי לפציעה, אחרי קריסת מערכות ואחרי שנציגי הצבא לא הצליחו לשכנע את אחותי לתרום את האיברים.
    אין גיל ואין סטטוס שהוא גרוע יותר למות בו- בכל שלב זה רע, נורא, כואב, קשה, מזעזע ובלתי נתפס. החיים מקבלים תפנית חדה אפילו למשפחה המורחבת יותר.
    אני מבקשת ממך- תעמדי על עניין האופנוע- אופנוע זה כלי הרג!!!!
    רפואה שלמה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה