סקר ממש חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

בנות בבקשה תענו כדי שאדע שאני לא היחידה שכך!!

21 תגובות
עמוד 1
  • וואי את כ"כ צודקת....אבל,מה עם בעלך?הוא לא יכול להוציא אותם בבוקר ואת תחזירי?הרי הוא לא חייב להגיע לעבודה מוקדם(השאלה איפה הוא עובד) כי הוא גם נשאר יותר מאוחר..
    חברות שלי יוצאות מהבית ב6 ורבע בכדי להספיק הכול....אני לא כי אני אצל אבא
  • ב"ה

ETD- בגלל שהעבודה של בעלי מניבה יותר רווחים החלטנו שאנחנו רוצים שיתחיל מוקדם ז"א שהוא יגיע לעבודה עד 8:30 בזכות זה חודש שעבר הוא הגיע למשכורת של 6,500 ש"ח!!! בזכות השעה הנוספת ולכן אני מעדיפה שישאר כך.
    בקשר למקצוע אין לי שום מקצוע!! אבל יש מצב שאוכל למצוא עבודה כזאת בלי תעודה???

• אני מבינה.אתם צודקים אם ככה.
    אם ככה לכי על העבודה במעון..אומנם זו עבודה אולי מתישה אבל בטח יש עוד כוח עזר ...לבינתיים.כי אח"כ כשהבטן יוצאת עוד יורת קשה למצוא עבודה....
    יש מצב להכול!!!!!!אפשר גם למצוא עבודה בתור מזכירה בלי תואר.....צריך רק לנסות לחפש.....
    ד.א יש גם אנשי מכירות מהבית.....שזו גם עבודה לפעמים נחמדה וחוסכת זמן נסיעות.....
    ברור שבימנו עדיף מקצוע אבל גם ככה אפשר לנסות להסתדר עם מה שיש.....
    ד.א לפעמים יש קורסים קטנים שמקנים לך תעודה כלשהיא שגם מחזקת את מעמדך בפני הבוסים שמציעים לך עבודה.....
    אני מאוד!!!!!!!!!!!!!בעד תואר/תעודה כולשהיא(תואר עכשיו יהיה לך קשה זה ברור)כי זה מקנה לך יציבות כלשהיא בשוק....תחכי קצת תתבססו טיפ טיפה יותר ותנסי ללמוד משהו....אני יודעת אם ילדים זה קשה(אני עשיתי 2 תארים+רישיון רואה חשבון ולבינתיים נולדו 3 ילדים ב"ה) אבל,הכול תלוי בנו ובכוח הרצון שלנו......
    בהצלחה
  • תבדקי מבחינה חוקית, נראה לי שבראיון עבודה מחוייבים להודיע על הריון...
    שזה לא ייצור לך בעיות בשלב שכבר יראו...
    מה לגבי מזכירה בחצי משרה? או 9 עד 13 או 15? יש עבודות כאלו, משלמים לרוב שכר גבוה יותר ואין את אותה סכנת הדבקות במחלות כמו בעבודה עם ילדים קטנים (מה שמפריע דווקא בגלל ההריון שלך)
  • Phula

לגבי ההריון החוק מייב משבוע 17 להודיע

ותגידי לי איפה אפשר להשיג משרה בתור מזכירה?!?! אני מחפשת............................... חצי משרה אני גרה בפ"ת מתה למשרה כזאת ולא מוצאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Phula מקפיצה לך את ההודעה הקודמת

אולי תדעי לענות לי????

• דווקא בפ״ת יש בדר״כ מלא הצעות עבודה במזכירות ובק אופיס. זה אזור מצויין מבחינת עבודה.
    ניסית לחפש באתרי דרושים לפי סינון- משרה אדמנסטרטיבית + משרה חלקית?
    איזה הודעה הקפצת?

• ב"ה

חיפשתי מלא ולא מצאתי הם דורשים ניסיון

• אצלנו אני פשוט יוצאת מהבית ב 5 וחצי כדי להגיע לעבודה ב 6 ואז אני עובדת עד 15
    ויוצאת להוציא את הילדה ובבוקר בעלי שם אותה בגן

• אני אנסה לגשש עבורך. בת דודה שלי עובדת בבק אופיס בפתח תקווה בחברת אלקטרה נדמה לי, אני אבדוק אם יש משהו, הם לוקחים גם צעירות אחרי צבא והשכר יפה יחסית לשוק.
    והם גם גמישים עם אמהות, כשהיא ילדה הם שינו את השעות בהתאם

• ואגב את צעירונת, זה הגיל שמתחילים לצבור ניסיון אז אל תלחצי מזה שאין לך
    יש מספיק מקומות שמקבלים ללא ניסיון ואין צורך בתעודה לתפקיד מזכירות
    את מסתדרת עם תוכנות אופיס? וורד ואקסל? בדר"כ לא צריך יותר מזה..
  • ב"ה
    Phula תודה את ממש נשמה שאת מבררת לי!!!!!!!!

עם מחשב אני מסתדרת בסדר גמור ב"ה!

• זה באמת מאוד קשה.
    אני חיפשתי המון זמן עד שמצאתי את העבודה שלי- משמונה עד שלוש.
    המעון נפתח אצלי בשבע כך שאני מוציאה את הבנות בערך בשבע ועשרים ואז ישר לעבודה ובעלי לוקח את הבנים שמתחילים בשמונה (חוץ מיום שישי שזה היום שאני לוקחת אותם)
    אבל פה בעבודה הם יודעים שאין סיכוי שאני נשארת דקה מעבר לשעה שלוש!!!!
    גם אם רואים אותי בשלוש ודקה זה בגלל שהתעכבתי רגע ואין מצב שאני עונה על משהו שקשור לעבודה.
    עם המון סבלנות אפשר להסתדר.
    אם את מוכנה לבוא לרחוב הירקון בבני ברק יכול להיות שבקישורית תוכלי למצוא עבודה, אני עשיתי את זה פעם כשהיה לי חלון של ארבעה חודשים בסוף ההריון של חיים ולא יכולתי למצוא עבודה נורמלית ושם מבקשים ממך להתחייב על שלושה חודשים וזה היה אידיאלי מבחינתי.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני אעזור בשמחה, לדעתי בת דודה שלי בדרך לאסוף את הבת שלה מהגן, אני אדבר איתה מאוחר יותר.
    המייל שמופיע בפרופיל שלך מעודכן? (לא רואים מייל רק אפשרות לשלוח..) אם כן אני אשלח לך לשם תשובה.
    בעזרת השם תמצאי עבודה טובה במהרה,
  • ב"ה

תודה מאמי!!!

תשלחי מייל לשם TAMI120002@WALLA.COM

אראה אותו מחר אי"ה כי אין לי מחשב בבית,

• ב"ה

mirifu את יכולה לתת קצת פרטים על זה???

• הרבה אין לי לענות ל סקר הזה אבל בהצלחה

• מבינה לליבך.
    בעלי עכשיו מחפש עבודה והבעיה היא שהאופציות היחידות שיש הן מחוץ לעיר (ורחוק) וגם אני עובדת שעה נסיעה מהבית לכל כיוון (בבוקר) אחה"צ זה בסביבות 45 דקות עד שעה.
    ואני אמורה להתחיל ב-8:00 כשהגן נפתח ב-07:30 (להזכירך אני שעה נסיעה)..
    דיברתי עם ההנהלה ואמרו לי שאצטרך להשלים את האיחור לעבודה, אבל זה מאלץ לא להגיע בזמן לאסוף את הילד. אז חמתי הציעה את עזרתה אחה"צ...

אוקי, ונגיד שאנחנו מסתדרים עם זה?
    מה יהיה אחרי שהתינוק יוולד? האם יהיה מקום במעון הסמוך לגן של עידו? ושוב - איך חמתי תוכל "לפצל" את עצמה לשניים כשהיא בלי אוטו???
    אני ממש מבינה לליבך כי אני בדיוק באותו מצב ובאותן חששות. ומצד שני הרי בלי כסף לחיות אי אפשר לחיות???
  • מאוד מבינה לליבך
    אני חיפשתי עבודה למעלה מחצי שנה עד שמצאתי עבודה בחצי משרה ולא מכירות!!
    זה ממש סיוט כי אם יש חצי משרה אז זה מכירות טלפוניות

אבל דווקא שחיפשתי עבודה ראיתי המון המון משרות בפ"ת

תנסי לחפש בג'ובמאסטר וג'ובס 4 מאם. שם אני מצאתי

בהצלחה
  • יש לך פייסבוק? יש שם קבוצה לעבודות מתאימות לאימהות. אין לך ניסיון אז לכי לכמה שיותר ראיונות, תשלחי קורות חיים לכל העולם ואשתו. נסי את מזלך. כל תפקיד שתעשי עכשיו ייתן לך ניסיון לעתיד.

אני עכשיו בחופשת לידה, אבל אני יוצאת תמיד מוקדם בבוקר ובעלי שולחת הילדים, אני מחזירה אותן בטיל.....יש לנו שני רכבים. אין ברירה אחרת להתנהל כשיש יותר מילד אחד.
    פייס: ortal_hori

• אין פתרון. פשוט צריך להכין את כל הבגדים והאוכל וכל מה שצריך עוד מהלילה ובבוקר להתעורר ממש מוקדם.
    אני מתעוררת כל יום ב-5, מכינה בגדים לאיילה ויוצאת לעבודה.
    בעלי זה שמלביש, מאכיל ולוקח למטפלת.
    אני ב3 ורבע יוצא מהעבודה ועד 4 מספיקה להגיע לקחת אותה.
    עייפים, אבל מה לעשות?!.............
    בישראל המצב ק-ש-ה מבחינת כלכלה והעזרה למשפחות צעירות פשוט עגומה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה