גמדימה שלי!!!!!!! תמונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תני לי רגע להרים את הלסת מהרצפההההה!!!!

אני בשוק!!! איזו חבילה מהמממת!!!

חייבת לציין שעדיין לא סיימתי לראות מה יש בה אבל הייתי חייבת לעצור ולהגיד תודה ענקית מכל הלבבבב!!!!

את מקסימה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
15 תגובות
עמוד 1
  • סיקרנתותי
    רוצים תמונה

• אבל למה את לא עונה לי לטלפון?!?!!?

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • וווווואו
    מהממם
    איזו השקעה!!!

והנחשי גומי #@%&@@

• מקסים!

• פשששששש.....

• וואווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!
    מ ה מ ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מהמם מושקע!! וואוו וואוו וואו

• ואוווווווווווווווווווווווווווו

איזה השקעה
    איזה גמדית מקסימה
    אשרייה של הגמדית שלך
    ואשרייך שזכית לגדמה כזאת
    מחמם את הלב לראות כזה משלוח
  • כמה פינוקים! מהמם!!! גמדה משקיענית!

• וואוווו איזה משקיעניתתתתת
    פייס: ortal_hori

• פשששששששש הסתדרת השנה

• וואי וואי איזה פרגון