ברזל וחומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד״ר לפני חודש בערך הפסקתי לקחת פולקס 400 בגלל העצירויות ובגלל שהיה גדול מידי בשבילי הייתי צריכה לחתוך אותו תמיד הרוקח הציע לי פריפול במקום ואמר שזה אותו דבר כמו הפולקס ואף טוב יותר כי הוא נספג יותר טוב בדם משהו כזה וגם שהוא לא עושה עצירויות ואפשרי לשתות אותו בסמוך למוצרי חלב מה שבפולקס אי אפשר והדבר החשוב ביותר אפשר ללעוס אותו גם במקום לבלוע אז פתחתי וראיתי שהוא ענקי יותר מהפולקס אפילו אבל ניסיתי ללעוס והיה לזה טעם נוראי אני חותכת אותו למיליוני חתיכות וזה אפילו עדיין קשה לי לבלוע האם יש אפשרות לחזור רק לחומצה פולית רגילה ללא ברזל או שחייב ברזל בשלב זה בהריון?? אגב אני שבוע 15 ואם אפשרי רק חומצה פולית איזה לקחת 400 מ״ג או 5 מ״ג ??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש עוד תכשירי ברזל רבים ואחרים, בגדלים שונים - יכול להיות שכדאי לנסות משהו אחר. מבלי לראות את בדיקות הדם שלך אינני יכול לדעת האם את זקוקה לברזל או שבינתיים אפשר להפסיק לקחת.

חומצה פולית מומלצת במינון של 400 מק"ג, יש סיבות ספציפיות לקחת מינון גדול יותר של 5 מ"ג, אינני יודע האם את שייכת לאחת הקבוצות הללו ועל זה כדאי להתייעץ עם הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה