הכליות של מיכלי24 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    צר לי לשמוע על כאבי הכליות שלך
    אני מכירה את זה ממש מקרוב, גם לי יש בעיות בכליות מדי פעם.
    האם יש לך חלבון בשתן? היית לאחרונה אצל נופרולוג?

הלוואי שתרגישי יותר טוב,
    ואיך אומרים, עד החתונה הבאה זה יעבור
3 תגובות
עמוד 1
  • חחח גמדה שלי הרסת לי את הבריאות!!!חחחח
    יש לי חלבון בשתן,ניטיריטים,לקוציטים ומה שבא לך.. אבל ב"ה היום אני מרגישה הרבה יותר טוב.
    היתי אצל הרופא ובלל שהואכבר הפך לחבר ומכיר את ההיסטוריה המהממת שלי טוב טוב לעומק והתחננתי שלא ישלח לבית חולים בגלל שיש לי ילדה קטנה בבית ואני כבר רגילה לכל הדברים האלה וביקשתי זריקת הרגעה.. לקח כמה ימים ועכשיו יותר רגוע וכמובן גם אניטיביוטיקה.
    בית חולים הם חולי נפש,רואים את המדדים האלה בדם ובשתן וישר מאשפזים אותך עד הודעה חדשה..הרי שם הכל זז לאט,אפשר גם לחכות שם בכיף שבוע שלם עד שיעשו משהו.
    ומה לך יש בכליות?
    אני בעקבות כל הדלקות האלה היתי מאושפזת כל חודש עגול להיריון איזה פעמים-שלוש.
    כמות הפעמיים שהיתי מאושפזת בהיריון עולה על ה-20 ואני לא צוחקת חחח

• סליחה על הנדחפות אבל תרגישי טוב
  • דובונית את לא נדחפת בכלל!!! תודה יקירה
    אב אפשר לקבל את הפייס שלך:)?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה