נכנסת לתשיעי יש משהו שאני צריכה לעשות?בדיקות וכו' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה הגעתי סוףסוף לחודש האחרוןן שנקווה שלא יהיה חודש מלא

8 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון את צריכה לעקוב אחרי עצמך אם הגעת לשבוע 40 ואין התקדמות את הולכת בית חולים כל 3 ימים ועושים לך מוניטור ומעקב

• קודם כל בשעה טובה !!! איזה כיף שיגמר עם ידים מלאות ומאושרות

תלוי איפה את גרה ומאיזה קופ"ח את .

עושים גדילת עובר ומשקל לראות שהכל בסדר
    וכמו ש S.T.רשמה לך משבוע 40 ישלחו אותך בערך 2-3 פעמים בשבוע למוניטור וסקירה בדיקת שתן וכו'... אבל לאו דווקא בבית חולים. גם במכון לבריאות האישה וכל קופה לפי ההנחיות שלה

בהצלחה
  • מה צריך לעשות? לנשום עמוק עמוק

• אם אני ילך שבוע הבא לבדיקה רגילה אצל הרופא שלי זה בסדר או שלחכות עוד שבוע שבועיים?

• כשהגעתי לשבוע 36 היה לי תור אצל הרופא שלי כרגיל.

הוא בדק אותי בפעם האחרונה ונפרד ממני והסביר לי מה לעשות במידה ואני מגיעה לשבוע 40 בלי שום התקדמות וזהו.

תתקשרי ותבדקי מול הקופה שלך

• תבקשי בשיקת gbs (משטח וגינאלי)
    לבוק שאין חיידק ואם יש יתנו לך אנטיביוטיקה לפני הלידה ..

בשעה טובה נשמה !!!!!
  • אוקי תודה בנות יקרות:)אין עליכן!

• כמו שכתבו לךוחשוב בדיקת GBS ולעקוב אחר תנועות עובר בהצלחה ושיהיה בידיים מלאות במועדו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה