בהריון שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות-
    אני משתתפת סמויה פה אבל מרגישה ממש מחוברת.

אני בהריון השני שלי (או יותר נכון הרביעי אבל מתוך זה שניים הסתיימו בהפלה טבעית בשבוע 9/7). אני מתחילה שבוע 21 ומרגישה רע.
    אני כל הזמן שומעת שכל הריון שונה ושאי אפשר להשוות בין שני הריונות אבל עד כדי כך???
    את ההריון הקודם עברתי בלי להרגיש רק בסוף שבוע 37 התחיל היות כבד ולא נוח ובאמת ילדתי ב38+3. אבל הפעם זוועה!!!

כבר משבוע 15 כבד לי, קשה לי, אני עצירות איומה ובעיקר כואב לי ממש במפשעה.עד השבוע הכאב היה בא והולך אבל בשבוע האחרון הכאב הוא כל הזמן כשאני יושבת, הולכת, שוכבת לא משנה מה אני עושה. זה הגיוני? ללכת לרופא עם זה? (הייתי שם לפני שבוע וחצי ויש לי תור רק בעוד 5 שבועות)

ההריון הזה אני הרבה יותר מפחדת, אני כלכ ך רוצה כבר להיות אחרי ולהחזיק תינוק בריא, לראות שהכל בסדר.
    אוף כמה חששות

תודה לכל מי שקראה ולכל מי שתענה
    תמר
4 תגובות
עמוד 1
  • הי תמר
    מזל טוב על ההריון
    ובעה שימשיך קל ותקין ובידיים מלאות
    החששות שלך טביעים ולגיטימים עד מאוד
    תנסי קודם כל לחשוב חיובי למרות שלא קל תעסיקי את עצמך בביבי שבבית עם בעלך ובמחשבות על איזה כייף שהכל תקין.. ואנו פה תמיד להעביר לך תזמן...
    ובקשר לכאבים זה יכול להיות מאוד שהעובר לוחץ לך שם על כל האזור והעצבים יש רפואה טבעית לא זוכרת כרגע שם ספציפי שיכול להקל על כאבים
    תבדקי ובכל מקרה אולי לשקט תתיעצי ותוודאי זאת מול רופא וביינתים תנוחי כמה שניתן
    בקשר לעצירות תאכלי גרבר שזיפים
    או שזיפים מיובשים בתוךמים מושרים ללילה ובבוקר תשתי אתהמים ותאכלי תשזיפים...
    המון המון מים ושוקו כן שוקו עוזר לחלק מהאנשים גם...
    ותמנעי מאורז בננות תפוחי עץ ...
    ואולי תפני לדיאטניתשתייעץ לך בתפריט עשיר בסיבים
    תשמרי על עצמך
  • היי מתוקה
    ברוכה הבאה!
    אני עם דובונית בכל מילה

מוסיפה עוד טיפים לעצירות:
    סיבים תזונתיים כמו סובין, קמח מלא, דגנים מלאים
    ירקות ופירות, סלט עם שמן זית ליד כל ארוחה
    קטניות ומרקים, מאכלים שומניים כמו אבוקדו, גבנ"צ, זיתים, טחינה (!)
    על הבוקר כפית שמן זית ושתי כוסות מים פושרים על בטן ריקה
    ויש גם תוסף תזונתי"פיטבר" המכיל סיבים, את שמה כף באוכל וזה מעולה
    (תבקשי מרשם מהרופא/ה שלך)

תרגישי טוב
    שיעבור בקלות והנאה

• קודם כל תשמחי. עברת חצי הריון
    פייס: ortal_hori

• היי תמר מזל טוב על ההריון מאחלת לך המשך קל ותקין
    זה נכון שכל הריון הוא שונה בהריון ראשון סבלתי נורא הרגדתי שאני בהריון שנתיים
    היו לי צירים כבר בשבוע 20 ונכנסתי בלי סוף לבית חולים
    ההריון הזה טפו טפו טפו חמסה חמסה
    תרגישי טוב מאמי תחשבי שכל זה מתגמד לאחר שתיפגשי טם המלאך שלך
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה