חומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להריוניות שביננו ולמי שלא מזמן ילדה:
    אחות ליווי הריון שלי אמרה שעכשיו לוקחים חומצה פולית לאורך כל ההריון.
    ואילו רופא הנשים שלי אומר שצריך רק בשלושת החודשים הראשונים.
    איך אתן לקחתן / לוקחות חומצה פולית?
    צריך רק לחייך!
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי רק בשליש ראשון.. הרופא אמר שאין צורך מעבר לזה.

• לקחתי לפני ההריון ובשליש הראשון. בנוסף אני לוקחת פרנטל, ברזל ו"אומגה 9 חודשים".

• בעיקרון צריך שלושה חודשים אבל הרופאה שלי אמרה לי שזה עוזר לברזל להיספג יותר טוב ולכן כדאי להמשיך לקחת.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • בס"ד

אני הבנתי שבברזל עצמו בכדור יש גם חומצה פולית לכן לוקחים רק 3 חודשים

• לי הרופא נשים אמר לקחת גם חומצה וגם ברזל

וגם אמרו לי שחומצה פולית אחרי לידה מצוינת בשביל להפסיק את הדימום - לא ניסיתי אז אני לא יודעת
  • חומצה פולית לוקחים כל ההריון. בהתחלה רק חומצה פולית ואח"כ מוספים ברזל אם חומצה פולית.
  • האמת חומצה פולית לא מזיקה ככה שאם זה לא עושה לך בחילות או תופעות מפתיעות אחרות תמשיכי לקחת
  • היי, לי האחות נתנה ברזל בתוספת חומצה פולית.
  • לא בכל כדור ברזל יש חומצה פולית!
    אני לוקחת כדור שנקרא פרוגרד פוליק, בכדור הזה יש גם ברזל וגם חומצה פולית. לוקחת לכל אורך ההריון

• אני את האמת לוקחתאת החומצה פולית עד שיגמר לי .
    לא מקפידה כלכך כי אני לוקחת גם פרנטל .. זה יותר חשוב לי ....
    וגם אני הבנתי שאת החומצה הפולית חשוב יותר לפני ההריון ובחודשים הראשונים הקריטים ...

• אני לוקחת פרנטל אז יש שם הכל...יוצא שאני לוקחת חומצה פולית לאורך כל ההריון.
    וגם אחרי הלידה קצת אמשיך לקחת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה