בוקר טוב חברות..שאלה בקשר לפקק הרירי.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סליחה מראש על כל התיאורים..אז ככה מזה כבר הרבה זמן יש לי הפרשות..גם לבנות וגם צהובות . אתמול אחרי שעשיתי פיפי ישר היה לי מן פלוץ אבל שיצא מהאיבר ואחרי זה ניגבתי היתה קצת הפרשה שקופה חשבתי לעצמי מה זה יכול להיות אולי זה סתם אשמח לעזרה ומצטערת מאוד על התיאורים
6 תגובות
עמוד 1
פלוץ חחחחח הפקק הרירי הוא אדום-חום כזה. הוא נראה כמו חילזון בלי בית אגב, מתוך שלוש לידות, רק באחת הוא יצא. לא מחייב שיצא לך הפקק הרירי בהריון נוכחי
לא כ"כ נשמע כמו הפקק... זה משהו ממש גדול ומלא אבל לי הוא יצא רק בחדר קבלה שהיה לי פתיחה 4 ובלי דם ולא היה חום הוא היה שקוף אבל כמו הפרשה ענקית.
ולא תמיד הוא יוצא לפני הוא יוצא בלידה עצמה בהצלחה
היום נזכרתי שלפני כמה ימים כשנכנסתי לשירותים לפני שיצא הפיפי היה פלופ כזה כאילו נפל משו ולא יחסתי לזה חשיבות
כמו שכבר הגיבו מעליי, פקק רירי הוא בצבעים כהים יותר ולא שקוף יכול להיות שזו רק הפרשה מרובה שאופיינית להריון... גם הרעש של הפלופ, כמו שאת מתארת, זה רק אויר שהיה בפנים..חח
בכל מקרה, גם אם הפקק הרירי ייצא עכשיו, הלידה יכולה להתרחש בעוד מספר שבועות. תתאזרי בסבלנות ותהני מכל רגע ומכל בעיטה
כמו שענו לך וסבלנות מתוקה סבלנות למרות שבא לך לפגוש אותו כל דבר בזמנו ובעיתו יהיה בסדר