היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי רציתי לשמוע איך היה לכם שהכנסתם למסגרת הבת שלי בת 8 חודשיים צריכה להיכנס עכשיו והיא רוצה רק אותי לא אף אחד אחר היא יונקת עד עכשיו וקשורה אליי מאד...איך לעשות את ההסתגלות? אני ממש בלחץ שהיא תבכה שם מלאאאאאאאאאאאאאאאאא
6 תגובות
עמוד 1
מקפיצה
החודש הראשון ממש קשה לשניכם... אחכ יותר קל ויש ימים שעוד היום קשה...תביא לה איזה חפץ מעבר מהבית שההיה לה יותר קל למשל חיטול בד.דובי ושות בהצלחה
באמת קשה בהתחלה..... צריך הרבה סבלנות, גם בת שבע עושה לי פוזות, היא כמעט לא ישנה שם ויש ימים שהיא אוכלת המון ויש ימים שהיא עושה שביתות רעב. אבל בד"כ הם מסתגלים מהר יחסית וצריך רק לזכור שאין לנו ברירה ושבסופו של דבר הם נהנים ללכת למסגרת ולהיות עם חברה.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
פייר
אם יש לך את הפריבילגיה הזאת אז ארבעה ימים איתה במשפחתון והיא עוברת את זה
אצלנו זה עבד שמתי אותו איתי הוא ראה שאני בסביבה ושאני בוטחת במקום ואז גם הוא התחיל לבטוח במקום ולאט לאט התרגל אבל זהמאד אישי עד ההיום יש לו קטעים שקשה לו בגן...