היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאיזה שבוע כבר סיפרתם שאתן בהריון ? גיליתן אם זה בן או בת ?? :-))
18 תגובות
עמוד 1
עם נהוראי סיפרנו בחודש שלישי עם תהל עד שיצאה הבטן (רביעי-חמישי) לצערי בגלל ההפלה שלפני.
את המין בשניהם גילינו בסקירה שבוע 15 אם זכור לי נכון
גילינו לחברים קרובים בשבוע 11 בערך ואת המין- בת
לאמא שלי, ברגע שראיתי 2 פסים ........
למשפחה בחודש שני בערך.......
ובכלל לכולם חודש 3...........
להורים ואחים שגילינו דופק.. לסבתא דודוה אחת וידיד טוב שאישפזו אותי על הקאות יתר לשאר המשפחה וחברים טובים אחרי השקיפות אחרי הסקירה לכול מי שרציתי שידע ושזו בת אחרי השקיפות למשפחה ולשאר אחרי הסקירה
לאמא שלי קצת אחרי השקיפות, אחריה בלית ברירה גם לשאר המשפחה הקרובה. חברות טובות גילו קצת יותר מאוחר והרוב גילו אחרי חודש 3.
אם זו הייתה רק ההחלטה שלי אז אחרי 2 פסים כבר כולם היו יודעים -אבל .... בעלי רצה שרק אחרי שקיפות נספר ...די מטומטם בעיני והיה גם ממש מעצבן לשתוק !!! אז לאמא שלו דרשתי לספר ממש מוקדם עוד לפני הדופק אפילו כי הוא בדיוק היה בצו 8 ואני בכיתי בלי סוף ולאחים שלו הוא סיפר רק אחרי שקיפות -כי אמא שלו ביקשה לא לספר לפני זה ... את מין העובר ידענו כבר בשקיפות כי היה כבר די ברור שזה בן - בסקירה הודענו רשמית שזה בן - ואחרי שכבר שיחררו אותי מהשתיקה המעצבנת הזו סיפרתי לכל העולם ואישתו וחמותו כי כזו אני :))))
למשפחה בחודש שלישי... בעלי לא רצה לפני את המין ידענו כבר בשקיפות... היה ברור שזה בן
להורים שלי ושל בעלי סיפרנו באותו היום שראיתי 2 פסים. למשפחה הקרובה גם סיפרנו מוקדם - עוד לפני בדיקת הדופק! פשוט לא יכולנו להתאפק, אנחנו לא מאמינים בלחכות
לאמא שלי ישר ב 2 פסים לכולם בחודש 3
לאמא מיד, לחברה הכי טובה אחרי כמה ימים יחד עם האחים שלי וכל היתר רק שיצאה הבטן
עם אור סיפרתי רק אחרי שבוע 21 כי רק אז התחתנתי פייס: ortal_hori
להורים שלי סיפרתי מיד שגיליתי בירך בשבוע 7 להורים של אבי ולאחים סיפרנו אחרי הדופק בשבוע 9+
לחברים סוף רביעי בערך ולבוס שלי כי לא היה נעים.. וכל השאר ראו לבד סביב סוף שישי שהבטן החלה לבצבץ והתחלתי ללכת על אזרחי( בצבא)
אני בהריון הראשון סיפרתי להורים ולאחים בדופק לחברים קרובים אחרי השקיפות ובשבוע 16 אחרי הסקירה - לכולם + את המין בהריון הנוכחי סיפרתי כבר למשפחה + חברות טובות בדופק וכמעט כולם בשקיפות
מהריון להריון הפרנויה יורדת חחחח
ספרנו לאמא שלי כבר מיד כשגילינו שאניח בהריון... לאחותי,חמותי וחמי אחרי ששמעו דופק ולכולם- בחודש 4-5 בערך שהבטן התחילה לבצבץ..
להורים שלי איך שגיליתי שאני בהריון לכל השאר אחרי 3 חודשים רק ההורים שלי ידעו את מין העובר
להורים שלי איך שגיליתי שאני בהריון לכל השאר אחרי 3 חודשים ורק ההורים שלי ידעו את מין העובר
בהריון הראשון לאמא שלי סיפרתי איך שגיליתי..עוד לפני החצי חחחח לחברות אחרי הדופק ואחרי השקיפות לכולם.. אמא שלו ידעה רק אחרי שילדתי
עוד כשהיה לי איחור סיפרתי לאמא שלי. ביום של הבדיקה סיפרתי להורים שלי ושל בעלי ואחרי כמה ימים לכולם..... שבוע 4 או 5 חחח