דימום אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, ילדתי באוקטובר את ילדי הראשון, לאחר דימום אחרי סקס הלכתי לבדיקה והסתבר שהתפרים הפנימיים שלי מדממים, עברתי לפני חודש צריבה שם... אמרו לי לחכות שבוע ואז לקיים יחסים, חיכיתי שבועיים קיימנו יחסים ושוב דממתי אבל ממש טיפה... בצבע ורוד בהיר... הלכתי לביקורת צוואר הרחם אמרתי לרופא שאני עדיין מדממת בסקס ממש טיפה, הוא הסתכל בצוואר הרחם אמר לי שהוא נקי, חלק, אין עוד רקמת גרעון שהכל בסדר... אמרתי לו אני עדיין מדממת קצת אמר לי שהצוואר נקי ואולי שזה בגלל שאני שואבת חלב אולי בגלל שהבטן מתכווצת. רציתי להתייעץ האם זה הגיוני? מה ממליץ לי לעשות?

סיון
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא סביר כי מדובר בדימום שמגיע מן הרחם, אלא קשור יותר לצוואר הרחם ו/או הנרתיק
    אני ממליץ על מספר בדיקות:
    1. אולטרהסאונד בכדי לוודא שאין שארית ברחם (למרות שהסיפור שאת מוסרת אינו מתאים לזה).
    2. לבדוק בצורה מעמיקה את צוואר הרחם על ידי פאפ וקולפוסקופיה (הסתכלות במיקרוסקופ על צוואר הרחם.
    3. לבדוק באופן ממיק כי התפרים והצריבה החלימו היטב.
    4ץ להקשיב לרופא שלך ולפעול כפי שהוא המליץ

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה