ד״ר אשמח לתשובתך רגע לפני יאוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח אם תוכל לעזור לי.אני בשבוע 20+4 מזה כחודש אני סובלת מכאבים בצד ימין שבהתחלה היו ישש לאפנדציט אך בסופו של דבר לאף רופא אין מושג מה זה,מבחינת ההריון הכל בסדר לפי האולטרסאונד ובאולטרסאונד בטן הרופא טוען שלא ניתן לדעת הרבה כיוון שבהריון יש שינוי מקומות וכו.אז אני כבר חודש עם כאב שלא יודעים מהו ולמה בבטן תחתונה צד ימין כאב שמתחזק כשלוחצים או משחחרים לחיצה על המקום.לא יכולה לשכב על צד ימין וסובלת.בנוסף מאתמול יש לי כאבים דומים למחזור חזקים באזור בטן תחתונה יותר בצד ימין מקרינים לרגל ולאזור הפות קצת.יש קצת הקלה בשכיבה.בבדיקה הרופא אומר שהצוואר תקין והעובר בסדר במוניטור הגרף לא הראה על צירים במשך 10 דקות אך בהתחלה היה גרף שהגיע עד 40 (זה לא ציר?) בקיצור עש לי כאבים ואין לאף אחד תשובות.אם הכל בסדר מה זה יכול להיות?!ולאן עוד אני יכולה לפנות?אשמח לתגובתך.תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי היכולת לעזור ולאבחן דרך הפורום היא מוגבלת
    וללא בדיקה אין אפשרות לאבחן את מקור הכאבים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה