דימום לאחר קיום יחסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,

כיום אני בשבוע 12+4 עם הריון תקין (הריון ראשון) ולאחר בדיקת שקיפות עורפית שנמצאה תקינה.
    בשבוע 8, לאחר קיום יחסים עם בעלי הופיע דימום משמעותי שבעקבותיו נסעתי לבית החולים, שם בדקו אותי ונמצא צוואר רחם סגור והימצאות עובר בגודל תקין עם דופק, כלומר הכל בסדר.

יומיים לאחר מכן נבדקתי ע"י רופא הנשים שלי שלא רצה להסביר לי מדוע דיממתי אבל אסר קיום יחסים עם חדירה.

חשוב לי להבין מה קרה, מדוע היה דימום ומהיכן? בנוסף האיסור על קיום יחסים עם חדירה גורם לי לחשוב שקיימת בעיה שהרופא לא מספר לי עליה (היחלשות צוואר רחם אולי?)
    בקיצור אני מבולבלת ומאוד זקוקה לתשובות

בתודה
    שירן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דימום בעקבות יחסי מין יכול להיות בהריון, אינני יודע האם יש משהו שהרופא שלך לא מספר לך אך אני מניח שלא כך המצב והוא פשוט רצה למנוע הופעה חוזרת של הדימום.
    בכל מקרה בכדי לדעת שהכל בסדר ואין בעיה בצוואר הרחם ו/או בהריון, רצוי לבדוק את הדברים הבאים
    1. אורך הצוואר
    2. מרחק השלייה מפתח צוואר הרחם
    3. בדיקת פאפ וקולפוסקופיה

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה