האם הגיוני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    בשבוע 39+0 התחילו צירים. בהתחלה תזמנתי כל 6-7 דקות כ50 שניות כל ציר. לאחר כשעתיים תזמנתי את הצירים כל 3-4 דקות כאשר חלק מהצירים ארכו קצת יותר מדקה, והתחילו כאבי גב כמו בתחילת מחזור (נוראי).
    הבנתי שאני בכיון הנכון (לידה שלישית, כאשר ראשונה היתה קיסרית בגלל מצוקת עובר והשניה רגילה).
    בחדר לידה אכן ראו את צפיפות הצירים למשך כשעה. בבדיקה פנימית הסתבר שהכל ״סגור ושמור״ מחיקה אולי 50%. מיותר לציין שהתאכזבתי. הםחשבו שהתייבשתי, נתנו נוזלים אך הצירים רק התגברו.
    החליטו לאשפז בגלל צירים סדירים ורקע קיסרי.
    לאחר 24 שעות הצירים שכחו כאילו לא היו!!!!!!! (היו כמה פעמים של מוניטור נוספים שכן הראו צירים סדירים) אך לא יעילים כביכול. לפני ששחררו אותי בדקו שוב והיתה פתיחה של חצי אצבע.
    שאלותי:
    1. האם הגיוני שצירים סדירים פתאום יעלמו להם?? האם היו אלה צירי ברקסטון היקס? לטעמי הם היו הרבה יותר חזקים מסתם התקשחות של הבטן...
    2. לא הגיוני שלאורך הלידות מועד הלידה וארכה מתקצרים? את הראשונה ילדתי בשבוע 40+3 והשניה ב39+1. אני עכשיו ב39+2 ולא נראה דבר באופק...
    אשמח להתיחסותך!

חודש פורה לכולנו.... :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן, זה קורה לפעמים ולכן זה הגיוני
    אין קשר בין עוצמת ו/או סדירות הצירים להיותם ברקסטון או לא
    עובדתית אלו צירים שפסקו ולא הובילו ללידה, כך שבהחלט ייתכן כי אלו היו צירי
    ברקססטון על אף שהיו חזקים, תכופים וסדירים

2. גם זה משתנה מהריון להריון ואין כאן חוקיות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה