מאוד לחוצה. כאבי מחזור בשבוע 6+1. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן.
    אני בשבוע 6 + יום. אתמול ישיתי אולטרה סאונד ראשון והרופא אמר שהכל תקין. ראים שק הריון שק חלמון והוא אמר דופק, אבל נראה לי שהכוונה לקוטב עוברי. אבל אני עדיין מאוד מודאגת כי אני מרגישה כאבי מחזור חזקים שלפעמים אני מרגישה אותם אפילו בגב תחתון. יש לצין שתמיד לפני מחזור אני מרגישה כאבים חזקים. הרופא אמר שלא יודע למה יש את הכאבים האלו, כי הכל תקין. אין לי דימומים או הפרשות חומות שיכולות להיות דומות לתחילת דימום. אבל הכאבים נורא מלחיצים. לפני שנתיים עברתי הפלה טבעית בשבוע שביעי. וגם אז הרגשתי כאב דומה. לא יודעת בדיוק מה הייתה הסיבה להפלה. נאמר לי שזה פשוט קורא בתחילת הריון.
    האם זה תקין להרגיש כאבים מסוג זה בתחילת ההריון? האולטרה סאונד הבא רק בעוד שבוע וחצי. ואני מאוד לחוצה.

אודה לתשובתך המהירה
    וחג שבועות שמח.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה תקין לגמרי, ואת יכולה להיות רגועה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה