בלוטת התריס מזייפת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר
    לפני שנכנסתי להריון הייתה לי חריגה בבלוטת התריס, ולקחתי אלטרוקסין במשך כמה ימים והכדור לא השפיע עלי טוב, והגעתי למיון עם דפיקות לב מואצות והידיים והרגליים רדומות. הפסקתי את הכדורים ופניתי לרפואה אלטרנטיבית לכמה טיפולים ,ומאז בלוטת התריס התאזנה. נכנסתי להריון, ועד עכשיו הכל היה מעולה ( הייתי כמובן במעקב). עכשיו שאני שבוע 35+4 הבדיקת דם האחרונה מראה חריגה בtsh 5.47 ובtsh4 אין חריגה- תקין.

אני נורא לחוצה שהדבר ישפיע על העובר. הבנתי שבלוטת תריס לא תקינה יכולה ליצור מומים אצל התינוק שלא נדע. האם זה באמת נכון?? בעבר ניסיתי שני סוגי כדורים של אלטרוקסין- שניהם גרמו לאותן תופעות לוואי ועכשיו אני אובדת עצות. ( הטיפול האלטרנטיבי לא עובד עם נשים בהריון ולכן איני יכולה לפנות אליו)

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תת פעילות של בלוטת התריס אינה גורמת למומים
    יכולה לגרום לירידה קלה ב - IQ וללידה מוקדמת, וגם זה רק כאשר היא חורגת בטרימסטר ראשון.
    נשמע כי תופעות הלוואי הן לאו דווקא בגלל הכדורים אלא אולי בשל מינון לא מתאים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה