בטא גבוהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב, לפני שבועיים ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית ובאותו יום עשיתי אולטרסאונד בו לא ניראה שק הריון וכמובן לא עובר, לאחר 3 ימים עשיתי בדיקת בטא שיצאה 1919 , כעבור 5 ימים עשיתי שוב בדיקת בטא והתוצאה היתה 11200, הרופא אמר לי היום כי הקפיצה גדולה מאוד ויכולות להיות לכך כמה סיבות וביניהם הריון תאומים... יש לציין כי ילדתי לפני חצי שנה את בני הראשון וכי הריון זה ממש לא מתוכנן... אני בלחץ היסטרי!! האם הקפיצה באמת גדולה מאוד? יכול להיות תאומים? איך יכול להיות שלפני שבועיים אין שק הריון ועכשיו בטא כל כל גבוהה שמתאימה לשבוע 7-8? אודה לתשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קצב עלית הבתא כמו גם הממצאים באולטרה-סאונד מתאימים זה לזה
    אני אסביר
    1. כאשר עשית אולטרה-סאונד, לא נראה שק הריון. ערך הבתא באותו זמן היה פחות מ - 1000 (לפי זה ששלושה ימים לאחר מכן היה כ - 1900). אכן לא רואים שק הריון בערך שכזה
    2. בתא שמכפיל עצמו כל יומיים ולכן 1919, אחרי יומיים בערך 4000 ואחרי עוד יומיים 8000 ואחרי עוד יומיים 16000. כיוון שבדקת אחרי 5 ימים אז צפוי שהערך יהיה באמצע הדרך בין 8000 ל - 16000, וזה פחות או יותר מה שקבלת.
    3. בכל מקרה הקורלציה בין מספר העוברים לבין ערך הבתא היא לא תמיד טובה ולכן קשה להגיד רק לפי ערך הבתא שזה תאומים.

אין בררה אלא לחכות לאולטרה-סאונד שאותו כבר ניתן לעשות החל מהיום ולראות בכמה עוברים מדובר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה