האם זה מזיק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה ד"ר,
    רציתי לשאול, אני בשבוע 35 הריון ראשון ולפי הבדיקה שבצעתי בשבוע 32 העובר עוד לא התהפך, לפי דברי הרופא עלי לעשות בדיקה חוזרת בשבוע 36.
    עכשיו, השאלה היא כזו-
    אנו מקיימים יחסים די בתדירות, ובגלל חוסר גמישות עם הבטן הענקית שלי, אין לנו דרך אחרת חוץ מהשיטה "המסיונרית" (הוא עלי), אבל בגלל הבטן זה יוצא סוג של אלכסון (כמו איקס+) כך שרק החלק התחתון מאד של הבטן נמעך טיפה. אולי זה הדבר שמונע מהעובר להתהפך? כי פשוט הוא נמעך שם או שזה ממש לא קשור?
    אגב, להפסיק זו לא בדיוק אופציה, (מבחינתו של בעלי בכל אופן...), אבל אני חוששת שאני מזיקה למשהו/מישהו יש עם זה בעיה? או פתרון לעסק הזה?
    תודה רבה וסליחה על השאלה המתישה,
    פשוט את הרופא שלי פנים מול פנים אני לעולם לא אעז לשאול כזו שאלה...
    בהערכה,

מירי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין שום בעיה בקיום יחסי מין בהריון, זה לא מזיק, לא בתנוחה, לא לעבור ולא מונע ממנו להתהפך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה