תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר

1) לפני כ-10 ימים יצרתי איתך קשר בעניין הבא
    ב 4.4 היה המחזור האחרון - ב 18.4 היה הביוץ, ובתאריך ה 21.5 האולטרסאונט הראה שאני בשבוע 5.0 - על פי החישוב שלי הייתי צריכה להיות בשבוע 6 ומשהו.

היום - כעבור עינוי של 10 ימים, שוב הלכתי לאולטרסאונד שעל פי חישוב של האולטרסאונט האחרון (של 5 שבועות ו 0 ימים) אני צריכה להיות היום בשבוע 6.4 ימים והאולטרסאונט הראה שאני בשבוע 6.1 !

יש עובר קטן וחמוד עם דופק! כלומר ההריון מתפתח אבל עדיין לפי ספירת ימים פשוטה עדיין לא תואם....
    אשמח לקבל הסבר.
    לרופא שלי לצערי יש הסברים די מזלזלים :( ואני כל כך מחכה לרבעון הבא להחליף אותו :(

2) כמו כן האם בדיקת סכרת הריון אפשר ורצוי לעשות מעכשיו (בהריון הקודם היתה לי סכרת הריון בבדיקת סוכר שנעשתה בחודש חמישי - הפעם הרופא הזה נתן לי לעשות אותה מעכשיו מאחר והסוכר שלי בצום היה 97).

תודה
    ענת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם הבנתי נכון הרי שכעת יש פער של 3 ימים בלבד - 6+1 מול 6+4
    זהו פער תקין שהינו בגבולות הסטייה של הבדיקה, ולכן זה תקין ולא דורש שום טיפול/התחייסות או דאגה. פערים של עד שבוע הם בגדר הנורמה.

אכן אפשר לעשות כעת העמסת סוכר
    לחילופין אפשר להתחיל ישירות עם עקומת סוכר כפי שעשית בהריון הקודם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה