שלום ד"ר ערן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני בהריון (הריון טבעי) לפי הווסת האחרון שלי אני אמורה להיות בשבוע 7+4 (לפי חישוב שלי)היום הייתי בבדיקה אצל רופא נשים על מנת לשמוע דופק והיא אבחנה שני שקי הריון אחד בגודל 10 מ"מ ועל השני היא טענה שהוא לא תקין ובאולטרסאונד הראשון שעשיתי לפני כשבוע לא ראו שני שקי הריון ראו רק אחד.
    והיא טענה שהיא לא יכולה לומר לי את גיל ההריון איך יכול להיות?
    ועל סמך מה היא יכולה לדעת שהעובר השני לא תקין? ככשאלתי אותה היא אמרה שזה לא בטוח ולחכות לעוד 10 ימים...
    מה אתה ממליץ לי לעשות?
    והאם אתה רואה פה איזה סיכון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את גיל ההריון יש דרכים שונות לקבוע כתלות במה רואים באולטרה-סאונד. לכן מבלי לראות את האולטרה-סאונד אני לא יכול לדעת מדוע היא טענה שלא תקין ומדוע היא לא יכלה לקבוע לך את גיל ההריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה