היפוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    ראשית תודה רבה על תשובותיך המפורטות והמקצועיות.
    שאלה נוספת:
    אני בשבוע 36 העובר עוד לא התהפך.
    הבעיה הנוספת שיצא לי הפקק הרירי (כמות לא מבוטלת-בערך בגודל של חילזון שמן- של הפרשה צהבהבה צמיגה מאד מאד. אולי זה לא זה?) הראתי את זה לדולה שלי והיא החליטה שכך.
    בכל מקרה, הרופאת נשים שלי נכנסה להסטרייה (כך נראה לי) ושלחה אותי מיידית למיון לבצע היפוך. לפי מה ששמעתי הדבר לא כ"כ פשוט ויכול להביא לסיבוכים או לניתוח חירום. האם לא כדאי לחכות לשבוע 37-38 ? (הבנתי שגם לאחר השחרור של הפקק הרירי יש פרק זמן של שבועיים-הפקק השתחרר ביום ו' שעבר כך שעבר רק שבוע...)
    לא כדאי לחכות שיבואו צירים? ואז יש סיכוי שהעובר יתהפך מעצמו? הוא עדיין קטן (2.500 ק"ג) ? ואם כן היפוך אז מי ידוע כמומחה בתחום? וכן האם יש שיטות נוספות להיפוך? תרגילים או כל דבר אחר?

תודה רבה מראש,

מירי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין צורך בהיסטריה
    אפשר לעשות היפוך כבר עכשיו, למרות שהעובר קטן
    אם יהיו צירים הסיכויי הצלחה של ההיפוך נמוכים יותר, בוודאי שהסיכוי שיתהפך מעצמו הוא לא גבוה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה