הריון חוץ רחמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שלום,
    לפני חצי שנה עברתי הפלה בשבוע 8 - הפסיק הדופק. בוצעה גרידה, ולאחר שלושה ימים מהגרידה היה לי זיהום כנראה באגן או ברחם.
    לאחר חודש נקלטתי שוב להריון ובשבוע 6 ראו שההריון נמצא בצוואר הרחם. קיבלתי מטוטרקסט 4 זריקות וביצעו אימובליזציה. בשירות הטרטולוגי המליצו לחכות 3 חודשים עד לנסיון חדש. עברו 4 חודשים והרופא אמר שאני לא צריכה לעשות שום בדיקות נוספות ואני יכולה להמשיך. האם יש סיכוי שנית להריון חוץ רחמי? האם זה נכון שההריון החוץ רחמי נגרם כי לא חיכתי מספיק זמן שהרירית תתחדש?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מי שחוותה פעם אחת הריון חוץ רחמי אכן נמצאת בסיכון מוגבר לכך שיתרחש הריון חוץ רחמי בשנית. עדיין, רוב הסיכויים שההריון הבא יהיה תקין ובתוך הרחם ולא מחוץ לרחם.
    אין קשר בין זמן ההמתנה לבין ההריון החוץ רחמי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה