דלקת בשתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד״ר,
    אני בהריון שני (בהפרש קטן, ילדתי באוגוסט 12), שבוע 30. לפני כחודש נתגלתה אצלי דלקת בשתן
    קיבלתי אנטיביוטיקה לחמישה ימים בסופה ביצעתי תרבית חוזרת שהראתה שהדלקת עדיין קיימת.
    קיבלתי אוגמנטין לשבוע.
    ביום שלישי ביצעתי תרבית שתן- תוצאה שלילית.
    הבעיה היא שאני עדיין מרגישה אותו הדבר- תכיפות ודחיפות במתן שתן, כאבים חזקית בכל הבטן התחתונה והמפשעות, לפעמים עד כדי כך שממש קשה לי ללכת, כאבים במתן שתן (לא צריבה, ממש כאבים), וכאבים בקיום יחסים (ולאחר מכן צריבה רצינית)
    בנןסף כבר מעל חוגש שיש לי הפרשות מרובות מאוד (צהובות צמיגיות- בכמויות שמעולם לא היו לי)
    אני מתנצלת על התיאורים אני פשוט בקבע ומטופלת בצבא ומרגישה זלזול משווע מצד הרופאים שלי ואני מרגישה חסרת אונים
    אשמח לקבל חוות דעת ממך מה אני צריכה לעשות??

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא יכול לאבחן אותך דרך הפורום, אני צריך לבדוק אותך בשביל לדעת האם ויש בעיה ומה הפתרון לה
    בין היתר, לראות את כל התרביות שעשית, בדיקות דם וכמובן לבדוק אותך ואת ההפרשות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה