חולשה, עייפות וסחרחורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר
    היום הייתי בסופר בקניות ועמדתי בתור לקופה משהו כמו 10 דקות
    ופתאום אני מרגישה סחרחורת וטשטוש בעיניים עזבתי את עגלה עם מצרכים ויצאתי מחוץ לסופר והתיישבתי וכעבור כמה שניות זה עבר לי.
    שהגעתי הביתה אכלתי סלט וישר הקאתי ( סליחה על התיאור) הכל עלה לי למלה והרגשתי במשך כל היום על הפנים וחולשה בכל הגוף שפשוט לא הצלחתי לעמוד על הרגליים.
    זה הגיוני בהריון? ממה זה יכול להיות? מתי זה עובר?
    ועוד שאלה?
    אני כל יום כל היום עייפה וחלשה מאוד בכל הגוף וחולשה ברגליים. אין לי חשק לעשות כלום בבית ובכלל, אני לא עובדת.
    אני בשבוע 16+5 הריון שני.
    ואם אני לא ישנה שנ״צ אני פשוט לא שורדת את היום, אני חייבת לפחות שעה וחצי לנוח.
    זה הגיוני כל מה שקורה לי??
    אני לוקחת ברזל פולקס ואומגה 3
    האם אתה ממליץ על עוד ויטמינים לקחת?
    אני ממש מודאגת מכל מה שקורה לי!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אלו תלונות יחסית שכיחות בהריון
    רצוי כי תבדקי על ידי הרופא שלך כדי לוודא שאין שום דבר נוסף וכי זה אכן קשור רק להריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה