דימום בין ויסיתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור אולי זה לא המקום לשאול אבל אני ישאל בכל זאת
    התחלתי לקחת גלולות מינס חודשיים וחצי אחרי הלידה אחרי כמה ימים של התחלת נטילת הגלולות התחלתי לדמם ומזה שבועיים אני מדממת ללא הפסקה הייתי אצל רופא והוא אמר שזה תקין.
    הייתי רוצה לדעת ממנה נובע הדימום מזה שהגלולות במינון נמוך או מזה שהגוף צריך להתרגל לגלולות?
    אם זה מהמינון הנמוך הרופא נתן לי מרשם לפמינט שהוא קצת יותר גבוהה ממינס אתה חושב שזה יעזור?ואם כן מותר לי לקחת ישר בסיום החפיסה של מינס בלי לקחת את הגלולות הלבנות כי אני כבר כמעט חודש מדממת מחזור+דימום מהגלולות

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה מאוד שכיח שיש דימום בחפיסה הראשונה של הגלולות, עד שהגוף מתרגל לזה.
    ברוב רובם של המקרים זה עובר בחפיסה השנייה.
    אם זה ממשיך יותר מכך אז כדאי לעבור גלולות למינון גבוה יותר

את צריכה לעשות הפסקה בין החפיסות (כלומר לקחת את הלבנות) ולא להמשיך ישר לעוד חפיסה. כאמור, אפשר לנסות עוד חבילה של מינס לפני שאת מחליפה סוג.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה