שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בצהריים יש לי תור לשקיפות עורפית, אני ובעלי עכשיו בבית יושבים ומחכים לשעה הנכונה לצאת לרופא.

אני בלחץ, מקווה שהכל בסדר ודואגת לחשוב רק חיובי. מאתמול אני עם בחילות נוראיות (נראה לי מהלחץ) כי עד עכשיו לא ממש סבלתי מהן.
    שבוע 12 להריון - 8 שבועות שמרנו את הסוד ואנחנו אמורים לספר אחרי הבדיקה שנראה שהכל בסדר, שזה מגביר את ההתרגשות מהבדיקה.

אני מניחה שהלחץ זה ממקרה עצוב שהיה לנו לפני 6 חודשים בשבוע 8 הפסיק להריון שלנו הדופק. (אז סיפרנו להורים- היה קשה לראות את התגובות).

בקיצור לחץ לחץ אבל אופטימיות מלווה בבחילות. ואם אפשר להיות כנה עד הסוף בעלי כבר השתגע ממני(!)
    ליטל
20 תגובות
עמוד 1
  • תחשבי חיובי. יהיה חיובי.
    בהצלחה
    תעדכני
  • שיהיה המון בהצלחההההה!
  • בהצלחה ותחשבו טוב יהיה טוב.. אני מבינה את הלחץ.. גמני הייתי ככה לפני.. תעדכני !!
  • מחשבות חיובית= תוצאות חיוביות!!!!!!!!!

תעדכני, בטוחה שהכל יהיה תקין ב"ה!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• עכשיו בדקות האחרונות חזרתי
    הייתי בשקיפות עורפית אצל פרופ' ישראל גולדשטיין בחיפה
    והוא מאוד מקצועי וחביב, בהתחלה הרגיע אותי כי רעדתי לפני הבדיקה.

אבל- הכל בסדר!!! תודה לאל הכל בסדר.
    התינוק אפילו מחה כפיים!!!!!

אפילו אמר לנו שלפי דעתו ולהערכתו זה בן אבל נהיה בטוחים בבדיקה הקרובה.

ביקש ממני לשתות כל יום 3 ליטר מים!!!! אני יקשיב לו- לפחות אשתדל.

בדרך חזרה בעלי דיבר על זה שהבן יהיה שוער ואני התעצבנתי שהוא אקדמאי כמוני.
    היה ריב מפגר על העתיד של התינוק שעוד לא נולד ועל המשכורת שהוא ירוויח (חחח מצאנו נושא חדש לריב עליו), אבל זה ירגע עוד כמה שעות. הבעיה שבעלי סובל מהזדהות מוחלטת והוא גם מאוד הורמונלי. ויש לו מלא חשקים לגלידות בעיקר...

ליטל
  • יש לי תור אליו ב16 לחודש.. הוא חביב ונחמד או מהרופאים שמתבאסים לחזור אליהם כי גם הסקירה אצלו..
    ואני מאוד אוהבת לשאול הרבה שאלותת חלקן אפילו טיפשיות וישנם רופאים
    שסוג של "מנפנפים" ולא כלכך עונים..
  • היה ממש ממש בסדר איתי, חשוב לו מאוד התינוק וחשוב לו האם. הגבר לא מקבל התייחסות. הוא צנוע מאוד ואני בדקתי את הקורות חיים שלו לפני שהגעתי והם מרשימים ביותר.

כל חלק בגוף הוא הסביר לי מה זה, עשה מדידות, אמר כל איבר ואיבר בגוף ואמר לנו את המדידה ושזה טוב, השמיע לנו את הדופק של הלב, קרה לבעלי לשים לב שהתינוק מחה כפיים, ששמענו על הדופק בפעם הראשונה ירדו לי דמעות מהתרגשות.. הוא נתן לנו עוד קצת לשמוע...

הוא פירש לנו את התוצאות של הבדיקה של בינתיים שהכל בסדר, הסביר לי על 3-4 הבדיקות הבאות. הוא באמת היה מקסים. (רק תביאי מיץ ענבים - הוא רוצה שתשתי לפני הבדיקה).

אם היה לי אפשרות ללכת אליו לסריקת מערכות הראשונה הייתי הולכת אבל- לא היה תור את זה אני עושה אצל להב בק. מוצקין.
    תעדכני איך זה אצלך. אני מקווה שגם לך תהיה חוויה טובה כמו ששלי הייתה.
    ליטל
  • קודם כל שמחה לשמוע שהכל בסדר!!!! איזה מתוקים הם, אה?

• כיף!
    התרגשות גדולה!!

שיהיה מלאאאא בההצלחה בהמשך
    הריון תקין ומשעמם
  • משעמם עם המצבי רוח שלי אין מצב שיהיה ! אתן עוד תשימו לב.

לפחות אני רגועה יותר, אני מתביישת מרופאים גברים ממש לא היה לי נעים בתחילת הבדיקה עד שהבנתי שאני לא מעניינת אותו אלא רק התינוק, ועכשיו את מכינה אותי שלהב חתיך עוד יותר מפדח!!

ליטל
  • חחחחח.... אם היית קובעת לד"ר טלמון, היית מתעלפת ממנו בכלל
  • נכון מסכנים הגברים, ישר רואים. זה יכול להיות מפדח... מזל שאנו נשים.

ליטל
  • את השיקפות הוא עשה וגינלי או בטני??
  • ליטל סליחה על השאלה אבל אני מאוד מאוד חרדתית לגבי הבדיקה הזאת, בגלל הגיל שלי (38), במקום הרופא אומר תוצאות?
    ולגבי ההריון הראשון שלך איך גילתם שהפסיק הדופק?
    שמחה לשמוע שכעת הכל בסדר ועוד חצי שנה תינוקי מהמם וחכם כמוך :-)

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

• היי לימור
    תרגישי חופשי לשאול הכל בשביל זה אנחנו פה לעזור אחת לשניה ולמוך אחת בשניה.

אני בת 30, ההריון הקודם היה לא מתוכנן, וישר אחרי שנקלטתי הייתי חולה בשפעת וגם בעלי, היו לי דימומים מההתחלה( משבוע 4) , והייתי מקיאה 5-6 פעמים ביום לפחות.
    מההתחלה ההריון לא היה תקין. הרופאה שלי קראה לי כל שבוע - שבוע וחצי לבדיקה אצלה ושראיתי שגודל העובר היה קטן מגיל ההריון והבנתי את הסכנה התעקשתי לשמור עליו בכל מחיר ולעשות מה שאפשר כדי להציל אותו. הייתי בשמירה ולקחתי כדורים נוראיים הורמונליים שאני לא זוכרת את שמם. אבל נוראיים אז חוץ מהבחילות היו לי רעידות בכל הגוף והייתי חיוורת, אבל שמרתי עליו וראינו דופק הכל היה שמח.

בשבוע 10 הגעתי לרופאת נשים ביחד עם בעלי (הוא בא לכל הבדיקות) והיא אמרה לנו שאין דופק, והיא רואה שהעובר מתאים לגודל 8 וקצת. עברתי גרידה, זה היה טראומטי מאוד וקשה מאוד לשנינו, אבל זה קירב אותנו אחד לשני (באותה השנה גם סבא וסבתא שלי נפטרו- שנה מאוד קשה וגם 2 הכלבים שלי נפטרו מזקנה).
    לא סיפרתי את זה לאף 1 מהחברות שלי, רק ההורים שלי ושל בעלי יודעים.
    המליצו לנו לחכות 3 חודשים ולא לנסות שוב , ורק אחרי 3 חודשים לנסות שוב.

בחודש הרביעי לגרידה נקלטתי שוב להריון החדש והמקסים הזה, הפעם ממש מתוכנן, הביוץ היה ביום ההולדת שלי ה- 30 ותאריך הלידה הצפוי הוא יום אחרי יום האהבה. :) ( ההבדל שהפעם עדיין אף אחד לא יודע על ההריון רק אני בעלי הרופאים ואתן- יידעו רק ביום ראשון תחילת שבוע 13 )

כל הבדיקות שעברתי עד היום כולל השקיפות עורפית הם וגינליות. הן לא מזיקות לעובר כבר שאלתי בלחץ מללללא רופאים, בעלי בהתחלה היה בהלם מה זה הדבר הזה... אבל היום הוא כבר צוחק על זה..ורק מאושר שהתינוק בסדר. ובכלל מאושר שזה בן.
    ליטל
  • ולא עניתי לך.... הרופא גם במהלך הבדיקה אמר מה גודל האיבר ושזה תקין, ובסוף הבדיקה ישב איתנו והסביר שהכל בסדר, נתן לי לשאול את כל השאלות כמה פעמים, והסביר שמחר אני עושה בדיקת דם... וישכללו את התוצאות ביחד אבל מבחינתו הכל תקין להיות רגועים.
    ליטל
  • ליטל את מדהימה ומקסימה ואני מאחלת לך הריון קליל וכייפי , שבוע הבא אני עושה שקיפות עורפית וממש ממש ממש בלחץ , אבל יש לי אמונה בבורא עולם והכל יהיה בסדר, נשיקות ולילה טוב

לימור

• וואיי תודה אני מסמיקה

תהייה רגועה, תשתדלי להיות הכי רגועה. ותספרי איך היה :)
    ליטל
  • טוב ממי

לימור

• חוץ מלחשוב חיובי אין מה לעשות. לי זה נרגע עם הזמן אין הרבה מה לעשות חוץ מלקוות לטוב. אנרגיות טובות זה מאוד חשוב ומחשבות חיוביות !!! אנחנו מגנט לכל מה שאנחנו חושבים אז בהצלחה ורק אהבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה